Αντονίτο για την... έκπληξη!

Αντονίτο για την... έκπληξη!

Μέσα στην νέα εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα για να ντυθεί και επίσημα στα πράσινα ο Αντονίτο.

Ο 33χρονος άσος αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες για να περάσει από τις ιατρικές και τις εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα το οποίο θα έχει διάρκεια δύο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντονίτο έρχεται στον Παναθηναϊκό για την… έκπληξη. Τι εννοούμε; Μπορεί η λογική να τον θέλει ως αναπληρωματικό δεξί μπακ πίσω από τον Φακούντο Σάντσες, ωστόσο εκείνος έρχεται να δώσει μάχη με τον Αργεντινό για το ποιος από τους δύο θα είναι η πρώτη επιλογή.

Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είχε προτάσεις από ομάδες στην Ισπανία για να συνεχίσει σε αυτές την καριέρα αλλά εκείνος επέλεξε να μετακομίσει στην Ελλάδα με την σύζυγό του να είναι έγκυος. Απόφαση η οποία δείχνει ότι στόχος του δεν είναι να έρθει στην χώρα μας και να μείνει στον πάγκο αλλά να δώσει μάχη για τη θέση του βασικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News