ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Λαφέρτι και ο χαφ από Ιταλία

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Λαφέρτι και ο χαφ από Ιταλία

Περίπου δυόμισι ώρες κράτησε η χθεσινή σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στους Γιάννη Αλαφούζο, Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Αντρέα Στραματσόνι.

O «Στράμα» έκανε τις αρχικές προτάσεις του ως προς τα σημεία όπου «πονάει» και θέλει ενίσχυση η ομάδα, αν κι επ’ αυτού δεν υπήρξαν ακόμη οριστικές αποφάσεις, διότι πολλές υποθέσεις είναι… συγκοινωνούντα δοχεία και προέχει (σε πρώτη φάση) να «αδειάσει» το ρόστερ.

[ads2]

Ας δούμε τα δεδομένα:

1.Επιθετικός: Ο Παναθηναϊκός αναμένει μέσα την επόμενη εβδομάδα επίσημες προτάσεις για τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος κοστολογείται περίπου στα 3 εκατ. ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντός των εορτών θα υπάρξει επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις Γκενκ και Τουλούζ, κι όλα είναι ανοικτά εάν ικανοποιηθούν τα οικονομικά «θέλω» των «πράσινων». Εάν πωληθεί ο Κρητικός φορ, η εύρεση του αντικαταστάτη του θα ανέβει στην… κορυφή των προτεραιοτήτων. Με τον Στραματσόνι να επιθυμεί (εφόσον πωληθεί ο Καρέλης) να αποκτηθεί στη θέση του ένας γρήγορος επιθετικός, με έφεση και «καλούς αριθμούς» στο γκολ, που θα μπορεί να παίζει και στα άκρα, ενώ δεν «παίζει» πλέον εδώ και καιρό η περίπτωση του Λάφερτι.

2.Κεντρικός χαφ: Ο Παναθηναϊκός «ψάχνεται» στην αγορά για δημιουργικό μέσο, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Για τη συγκεκριμένη θέση, μάλιστα, θα υπάρξουν λίαν συντόμως (αν δεν έχουν γίνει ήδη) σχετικές εισηγήσεις του ίδιου του Στραματσόνι απ’ την αγορά της Ιταλίας. Επίσης, είναι ανοικτό να υπάρξουν εκπλήξεις κι απ’ το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, αν κι αυτό θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.

3.Δεξιός μπακ: Ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες επίλυσης της συνεργασίας με τον Μπούρμπο, με το «τριφύλλι» να αναζητά στην αγορά δεξιό οπισθοφύλακα. Εάν βρεθεί κάτι αξιόλογο (χωρίς υπερβάσεις), θα γίνει κίνηση και θα πάει για δανεισμό ο Μαρινάκης. Ειδάλλως, ο «μικρός» θα μείνει με τον Βέμερ και θα επαναξιολογηθεί ως το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News