Από αυτούς έχει παράπονα ο Αναστασίου

Από αυτούς έχει παράπονα ο Αναστασίου

Μια πεντάδα ποδοσφαιριστών είναι στο μάτι του Γιάννη Αναστασίου και της διοίκησης, λόγω της πολύ μικρής προσφοράς τους στους έως τώρα αγώνες τoυ Παναθηναϊκού.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Κι άλλος γκαρντ για Παναθηναϊκό! (vid)

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η αλήθεια είναι ότι, παρά τα όποια λάθη μπορεί να χρεωθεί ο τεχνικός του τριφυλλιού, οι συγκεκριμένοι πέντε κινούνται με πολύ χαμηλές στροφές και μόνο βοήθειες δεν έχουν δώσει.

Οι “μαρκαρισμένοι” είναι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο Νίκος Καρέλης, ο Χρήστος Μπούρμπος και ο Ουασίμ Μπούι. Αυτό που χρεώνεται στους τέσσερις από τους πέντε, πλην Μπούρμπου, είναι το ξαφνικό “ύψος” που πήραν, ο καθένας για τους λόγους του. 

Τριανταφυλλόπουλος και Κουτρουμπής δίνουν την εντύπωση ότι έχουν μείνει στην περυσινή καλή χρονιά και δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν και φέτος το 100%, ενώ ο Καρέλης μάλλον είναι επηρεασμένος από την κλήση στην εθνική ομάδα.

Και ο Μπούι, όμως, δεν πάει πίσω. Έχει μείνει, ως φαίνεται, με τη… Γιουβέντους στο μυαλό και ακόμα να προσαρμοστεί. Όσον αφορά τον Μπούρμπο, δεν θυμίζει σε τίποτα τον περυσινό καλό του εαυτό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Αυτά συμφώνησαν Αλαφούζος - Μπόλονι

Το στοίχημα του Μπόλονι

Το ποδόσφαιρο είναι μια γλώσσα. Στις καλές ομάδες μιλάνε όλοι την ίδια γλώσσα. Αν είσαι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.