«Γι'αυτούς τους λόγους θα αποχωρήσει ο Ακαϊντίν από τον Παναθηναϊκό»
Ρεπορτάζ από την Τουρκία πως ο Σαμέτ Ακαϊντίν θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν.
Πιο συγκεκριμένα η «Sabah»δημοσίευσε ρεπορτάζ την Παρασκευή (26/4) σύμφωνα με το οποίο το Τριφύλλι δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ για την αγορά του Ακαϊντίν δεδομένου πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.
Ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της «Sabah», Τουντσάι Κουρτουλού μίλησε στο sdna και μετέφερε τα εξής:
«Ναι ο Σαμέτ θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, εκτός αν αλλάξει κάτι θεαματικά στα τελευταία παιχνίδια» και επανέλθει στις πολύ καλές εμφανίσεις.
Από την πλευρά του, ο ρεπόρτερ της Φενέρ στη «Sabah», Σεγιούν Σαμέτ Γιουκσέλ είπε:
«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει ο Ακαϊντίν στην Φενέρ. Η υψηλά ρήτρα για την αγορά του από τον Παναθηναϊκό και η κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ παίζουν σημαντικό ρόλο».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- «Ψάχτηκε» για Σιέντρουπ και Γιούρασεκ ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η απρόσμενη «έκπληξη» στην Πράγα πριν το ταξίδι για Πίλσεν
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe