Αρης - Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/04)

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming

Nα βγάλουν αντίδραση οι κίτρινοι, να συνεχίσουν με νίκες θέλουν οι ερυθρόλευκοι.

Αρης – Ολυμπιακος Live streaming |  Aris – Olympiacos Live Streaming:

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30) για την 7η αγωνιστική των Playoffs.

Η δράση στα Playoffs της Super League συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και η μάχη για τον τίτλο κορυφώνεται.

Ο Ολυμπιακός κορυφώνει αντίστοιχα την αντεπίθεσή του, έχοντας την ψυχολογία του στα ύψη με αφετηρία την εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία που τον έχει φέρει για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα με φόντο την τεράστια πρόκληση της παρουσίας σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Ξανά δυνατά στο πρωτάθλημα

Μέχρι τις μάχες με την αγγλικά ομάδα ωστόσο σε πρώτο πλάνο είναι η μάχη του τίτλου στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-1) με τα γκολ των Κίνι και Ζέλσον Μαρτίνς να τον έχουν βάλει για τα καλά στην κούρσα.

Οι Πειραιώτες πριν τη σέντρα της αγωνιστικής βρίσκονται στο -6 από την πρώτη θέση και στο -5 από τη δεύτερη (66 βαθμοί), αλλά με αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στη νέα αποστολή που έχουν στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη καλούνται να πάρουν άλλο ένα «τρίποντο» για να μείνουν σε τροχιά πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα όχθη ο Άρης στο δεύτερο σερί εντός έδρας ντέρμπι θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με ό,τι συνέβη κόντρα στην ΑΕΚ (1-2) όπου το γκολ του Μορόν που άνοιξε το σκορ δεν αρκούσε, με το δεύτερο ημίχρονο να είναι το ίδιο αποδοτικό όπως το πρώτο όπου οι «κίτρινοι» έκαναν το παιχνίδι τους.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου (48 βαθμοί) περιμένει τον Ολυμπιακό με στόχο να πάρει αποτέλεσμα με βασικό κίνητρο το γόητρο, όπως έχει κάνει με όλους τους μεγάλους αντιπάλους του (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό) διατηρώντας καλό αγωνιστικό ρυθμό όσο πλησιάζει η μεγάλη ώρα του τελικού κυπέλλου.

Στα τρία φετινά ματς των δύο ομάδων οι Πειραιώτες έχουν πάρει ισάριθμες νίκες (4-1, 1-2, 3-0), ενώ στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα Playoffs ο Άρης είχε επικρατήσει με 2-1.

Αρης – Ολυμπιακος Live streaming: «Μπορεί να γίνει τελικός με 20 χιλιάδες κόσμο στο Πανθεσσαλικό!»

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, για την προσπάθεια συγκάλυψης στην υπόθεση Λυγγερίδη αλλά και τα νέα δεδομένα για τον τελικό κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις συλλήψεις στην υπόθεση Λυγγερίδη: «Σε ένα τόσο βαρύ γεγονός δεν μπορείς να πάρεις θέση και να μιλήσεις. Πρέπει η δικαιοσύνη να λειτουργεί άμεσα και να βγάζει αποτελέσματα, πρέπει να εξαλειφθούν γενικότερα τα φαινόμενα βίας. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο. Πρέπει να μπει μια τάξη όσον αφορά τους οργανωμένους οπαδούς. Πρέπει να υπάρξει παρέμβαση της Πολιτείας και μεγαλύτερη συμμετοχή των παραγόντων των μεγάλων ομάδων, για να μπουν οι οργανωμένοι να μπουν στο περιθώριο. Οι παράγοντες μπορούν να στηρίξουν την Πολιτεία σε αυτό το εγχείρημα. Μέχρι τώρα υπήρχε μια προσπάθεια συγκάλυψης. Όταν κάποιοι άνθρωποι παρανομούν, πρέπει κάτι να γίνει».

Για τον τελικό: «Δεν έχει έρθει καμία αίτηση στην ΕΠΟ για αναβολή του τελικού, πρέπει να στηριχθεί ο Ολυμπιακός που έφτασε στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Έχει αποκλειστεί από τον Καρυπίδη η αλλαγή του γηπέδου. Το Πανθεσσαλικό δεν είναι το πιο ασφαλές γήπεδο. Στην προκήρυξη μπήκε το γήπεδο του Βόλου για να ικανοποιηθεί το αίσθημα των φιλάθλων από τη Βόρεια Ελλάδα πως πηγαίνουν συνεχώς στην Αθήνα. Υπήρχε και το πρόβλημα του ΟΑΚΑ, ενώ στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κάποιο γήπεδο για να φιλοξενήσει τον τελικό. Δεν μπορούμε να αποποιηθούμε τις ευθύνες, αλλά και πέρυσι που είχαμε περισσότερα γήπεδα, καταλήξαμε να σκεφτούμε την Αλβανία. Αμα η Πολιτεία υποστηρίξει την απόφαση, μπορεί να γίνει στο Πανθεσσαλικό με 20.000 κόσμο».

Αρης – Ολυμπιακος Live streaming: «Θέλει τον Τζολάκη η Μπράγκα, έχουν γίνει επαφές»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπράγκα βάζει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη η πορτογαλική εφημερίδα Α Bola.

Μετά την εμφάνισή του στον προημιτελικό του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, ο νεαρός τερματοφύλακας είδε το όνομά του να «παίζει» σε πολλά ρεπορτάζ στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, ο Τζολάκης είναι στη μεταγραφική λίστα της Μπράγκα. Θέλει να τον κάνει δικό της στο τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». .

Το ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, σημειώνει ότι ήδη η πορτογαλική ομάδα έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις της. Έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του 21χρονου τερματοφύλακα και έχουν γίνει οι πρώτες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ζέλσον Μαρτίνς: «Είχα πολύ καιρό να νιώσω τόση χαρά»

Την ικανοποίησή του για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ζέλσον Μαρτίνς, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να σημειώνει ότι είχε καιρό να νιώσει τέτοια χαρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Είχα πολύ καιρό να νιώσω τόση χαρά όση σήμερα. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα που μπορούμε να βοηθήσουμε, είμαστε ενωμένοι και συνεχίζουμε.

Είναι αλήθεια πως έχω με τον Ντάνιελ (Ποντένσε) μια πολύ καλή συνεργασία, είχαμε παίξει και πιο παλιά μαζί. Χαίρομαι που μπορέσαμε να συνεργαστούμε για το γκολ. Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από τραυματισμό, έτσι κι εγώ χρειάζομαι λίγο χρόνο για να επανέλθω στα κατάλληλα επίπεδα. Για αυτό δουλεύω καθημερινά και προσπαθώ να είμαι όλο και καλύτερος.

Ο κόσμος πάντα μου δίνει τη χαρά και τη στήριξη. Ακόμα και τραυματίας μου έστελνε μηνύματα να μου φτιάξουν τη διάθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα μπροστά στο κοινό και θέλω να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα».

Αρης – Ολυμπιακος Live streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News