Παναθηναϊκός: Τα μοιραία λάθη του Τερίμ και οι Μαντσίνι, Αϊτόρ

Ποιες ήταν οι επιλογές του Τούρκου προπονητή που… παραξένεψαν και οδήγησαν στην ήττα με κάτω τα χέρια στην OPAP Arena;

Τερίμ: «Δεν είναι εύκολο...» - Οι δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 3-0 από την ΑΕΚ και το όνειρο του πρωταθλήματος σβήνει, με τον Φατίχ Τερίμ να έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης.

Επέλεξε να αρχίσει στο βασικό σχήμα τον Δημήτρη Λημνιό, που μέχρι τώρα στα playoffs μετρούσε μόνο 11 λεπτά συμμετοχής, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Μαντσίνι και Αϊτόρ.

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν πιο δύσκολο το έργο του Τριφυλλιού, βάζοντας «ταφόπλακα» σε κάθε ελπίδα ανατροπής.

Με την εμφάνιση των «Πρασίνων», θα πρέπει να θεωρούμε ότι ήταν και τυχεροί αφού το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερη έκταση δεδομένου τις ευκαιρίες που σπατάλησε η Ένωση.

Συμπερασματικά, στο Αθηναϊκό ντέρμπι αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν δίκαια στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα κρίθηκε ο τίτλος του φετινού πρωταθλητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News