Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/04)

Nα ντουμπλάρει τις νίκες κόντρα στον Άρη θέλει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming |  Aris – AEK Live Streaming:

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30) για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Λίγες ημέρες μετά το 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ τίθεται ξανά αντιμέτωπη με τον Άρη, αυτήν την φορά στη Θεσσαλονίκη (19:30). Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην κορυφή με 69 βαθμούς και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, γνωρίζοντας πως δεν έχει περιθώριο για απώλειες: Άλλωστε, ο 2ος Παναθηναϊκός (68β.) ακολουθεί κατά πόδας και ο 3ος ΠΑΟΚ (67β.) βρίσκεται στο -2 έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Να συνεχίσει με νίκη

Η ΑΕΚ καλείται να πιάσει τα ίδια στάνταρ απόδοσης σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα των δύο ομάδων στην Αθήνα. Από τη μεριά του, ο Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Λιβάι Γκαρσία, που παραμένουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών. Αμφίβολοι είναι επίσης οι Αρόλντ Μουκουντί και Νορντίν Άμραμπατ, οι οποίοι αντιμετώπισαν ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Έτσι, με βάση τα δεδομένα, η «Ένωση» θα παραταχθεί με τους Αθανασιάδη, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και Πόνσε. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Γιόνσον, Αραούχο, Σιντιμπέ και Πήλιος.

Στην άλλη μεριά, ο Άρης έχει συμβιβαστεί εδώ και καιρό με την ιδέα της 5ης θέσης. Το μόνο που ενδιαφέρει τον Άκη Μάντζιο είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου. Οι Θεσσαλονικείς έχουν επίσης αρκετές απουσίες. Αφού εκτός δράσης αναμένεται να μείνουν ξανά οι τραυματίες Φαμπιάνο, Φράνκο Φεράρι και Φραν Βέλεθ. Επίσης, ο Μόουζες Οντουμπάτζο ενδέχεται να πάρει ανάσες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Μαγκομέντ Σουλεϊμάνοφ, που τις τελευταίες μέρες αντιμετώπισε ίωση. Η ενδεκάδα του Άρη αναμένεται να αποτελείται από τους Κουέστα, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε, Ζουλ, Νταρίντα, Σαβέριο, Παναγίδη και Μορόν.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο «χορταστικό» 3-3 στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ στο ίδιο γήπεδο πανηγύρισε πρόσφατα και ο Άρης, που απέκλεισε την ΑΕΚ στη φάση των 16 του Κυπέλλου.

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Το «βιολί» τους οι Μεξικανοί με τον Πινέδα

Τα «δικά» τους γράφουν και σήμερα στο Μεξικό για τον Πινέδα!

Για ακόμη μία μέρα τα ρεπορτάζ στο Μεξικό δίνουν και παίρνουν για τον άσο της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα.

Και τι ακριβώς εννοούμε; Αναφερόμαστε στα ρεπορτάζ που θέλουν τον σταρ της Ένωσης να απασχολεί έντονα τόσο την Τσίβας όσο και την Αμέρικα. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα…

To TUDN επέμενε και την Πέμπτη πως η Αμέρικα ενδιαφέρεται για τον Πινέδα. Ανέφερε ότι το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας με επικεφαλής τον Σαντιάγκο Μπάνιος αναζητεί τρόπο να προχωρήσει στην απόκτηση είτε του Πινέδα είτε Λουίς Τσάβες. Επισημαινόταν πως αμφότεροι βρίσκονται σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής. Ωστόσο, σημειωνόταν πως «οι υποθέσεις τους είναι περίπλοκες καθώς αμφότεροι  έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν στην Ευρώπη».

Την ίδια στιγμή το Futboltotal ανέφερε πως η Τσίβας έχει στο στόχαστρό της τον Πινέδα.

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Ιδιαίτερη κίνηση του Μορόν

Ο Λορέν Μορόν στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της ισπανικής Βέλεθ που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα!

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη θα δωρίσει την φανέλα του με σκοπό να δημοπρατηθεί στην ερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας. Αποδεχόμενος το κάλεσμα της για συγκέντρωση χρημάτων που θα την βοηθήσουν να βγει από το οικονομικό τέλμα στο οποίο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες.

Ο ίδιος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Βέλεθ. Κατά την διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν 2014-15. Μάλιστα, σκόραρε 14 γκολ σε 21 εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μπέτις, η οποία στη συνέχεια τον έκανε δικό της.

Όσον αφορά τον ισπανικό σύλλογο, αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα οικονομικής φύσεως, βρισκόμενος σε αδιέξοδο. Καθώς, αδυνατεί να πληρώσει τους μισθούς τόσο των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου όσο και του υπόλοιπου προσωπικού.

Ντέμης: «Τι μου έρχεται όταν σκέφτομαι το ταξίδι που κάναμε στην Κωνσταντινούπολη για τα 80 χρόνια της ΑΕΚ»

Στην εποχή που η ΑΕΚ γιόρταζε τα 80α της γενέθλια με επιστροφή στις ρίζες της αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Επί προεδρίας του, η ΑΕΚ είχε ταξιδέψει στην Πόλη για τα 80 χρόνια της ιστορίας της. Με τον Ντέμη Νικολαΐδη να έχει πολλές συγκινητικές αναμνήσεις από εκείνο το ταξίδι, τις οποίες ανακάλεσε στο μυαλό του μιλώντας στο νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram:

«Τι μου έρχεται όταν σκεφτώ το ταξίδι που κάναμε στην Κωνσταντινούπολη για τα 80 χρόνια; Πάρα πολλές εικόνες. Πολλές. Ο Πατριάρχης, ο λόγος που έβγαλε, η επίσκεψη που πήγαμε με όλη την ομάδα στην Αγιά Σοφιά. Συγκίνηση μεγάλη. Το φιλικό που παίξαμε, ο κόσμος που ήρθε. Νιώσαμε όλοι όμορφα σε αυτό το ταξίδι. Είχαμε πάει επίσκεψη στα γραφεία του Πέρα Κλουμπ. Μετά θυμάμαι και το δεύτερο παιχνίδι εδώ που είχε έρθει η Γαλατάσαραϊ. Αλλά εντάξει, το εκεί ήταν πολύ συγκινητικό.

Και τώρα που ήρθαν τα 100 χρόνια, όλος ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο. Ανεξάρτητα από τις εκδηλώσεις, πολλά σάιτ και Μέσα κάνανε αφιερώματα. Όλοι εμείς που είμαστε ΑΕΚτζήδες, 100 χρόνια είναι ένας αιώνας. Εγώ είμαι 50, η ΑΕΚ έχει τα διπλάσια χρόνια από μένα. Είμαι και ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας της, οπότε νιώθω ακόμα καλύτερα».

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr