"Σειρήνες" από ΝΒΑ για Σίνγκλετον

Παναθηναϊκός - Φενέρ: Οι αριθμοί... δείχνουν Παναθηναϊκό!

Τα βλέμματά αρκετών ομάδων του ΝΒΑ τράβηξε ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Αμερικανός φόργουορντ είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Τριφυλλιού, κάνεις εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο οποίος μάλιστα δεν έχει σταματήσει να παίζει από την περασμένη σεζόν όντας παίκτης της Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, πως κατέκτησε το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στα περισσότερα παιχνίδια είχε διψήφιο αριθμό πόντων.

Για τον λόγο αυτό, το όνομά του έχει βρεθεί σε πολλά… μπλοκάκια. Ένα εξ αυτών και των Φιλαδέλφεια 76ερς, με την ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας να τον παρακολουθεί στις αναμετρήσεις με την Φενέρμπαχτσε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ με μια ματιά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News