Βύντρα: «Έχω συναισθήματα για τον Παναθηναϊκό αλλά θέλω τη νίκη σήμερα»

Βύντρα: «Έχω συναισθήματα για τον Παναθηναϊκό αλλά θέλω τη νίκη σήμερα»

Η Λαμία φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Λουκά Βύντρα να αναφέρει πως έχει συναισθήματα για τους… πράσινους, αλλά σήμερα θέλει τη νίκη της ομάδας του.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε για το ματς στην κάμερα της NOVA αναφέροντας τα εξής: «Αυτή την στιγμή με απασχολεί μόνο η ομάδα της Λαμίας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τον Παναθηναϊκό και αν έχει συναισθήματα για το Τριφύλλι: Συναισθήματα μπορεί να έχω, αλλά δεν είναι της παρούσης. Λογικό δεν είναι να δεθείς μετά από τόσα χρόνια; Δεν θέλω να μιλήσω τώρα γι’ αυτό. Πέρασα ωραίες στιγμές, πολύ ωραίες, είναι πολλές, αλλά εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτα άλλο. Γι’ αυτό δουλέψαμε, γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε. Ξέρουμε πως κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, είναι ξεχωριστό, πόσο μάλλον όταν παίζουμε με δύσκολο αντίπαλο, αλλά θέλουμε τη νίκη».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Το ματς θα κριθεί σε όποιον βάλει γκολ και δεν φάει. Τα πράγματα είναι απλά. Να μην δεχθείς γκολ και να βάλεις και θα κερδίσεις. Τι θα γίνει θα το δούμε το Σάββατο».

Για την ηλικία του καθώς είναι ο μεγαλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος: «Αισθάνομαι καλά. Σίγουρα είμαι σε μια ηλικία… δεν θα το πω, αλλά σίγουρα αισθάνομαι καλά! Οταν παίζω με νεότερους, με κάνει να προσπαθώ περισσότερο και να είμαι ανταγωνιστικός. Αυτό νιώθω, δεν ξέρω αν βγαίνει».

Για την φετινή Λαμία: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, να μαζέψουμε βαθμούς και να σωθούμε όσο γίνεται πιο νωρίς».

Για την υπέρ της παράδοση που έχει η Λαμία κόντρα σε Παναθηναϊκό: «Δεν παίζουν ρόλο οι παραδόσεις, το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό».

Για την αλλαγή προπονητή στη Λαμία: «Ο κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του, το δικό του τρόπο σκέψης και τρόπο δουλειάς. Δουλεύουμε με τον κύριο Τεννέ αυτές τις μέρες και μακάρι να μας βγει στο γήπεδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News