Βέργης: "Κρίσιμη απόφαση Γιοβάνοβιτς με Χατζηγιοβάνη"

Παναθηναϊκός: Στη 2η θέση εντός έδρας, στην 8η εκτός έδρας!

Ο Βασίλης Βέργης σχολιάζει τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομητου.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport:

Ο Παναθηναϊκός έδειξε στο Περιστέρι ότι δεν πρόκειται να σηκώσει τα χέρια ψηλά και θα διεκδικήσει μέχρι το φινάλε τον μεγάλο του στόχο που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Σίγουρα η χαρά των Πρασίνων… έμεινε μισή λόγω της νίκης του Άρη, όμως πρωτίστως σημασία για εκείνους έχει το δικό τους “διπλό”.

Ο Παλάσιος είναι εδώ και πολύ καιρό ο κορυφαίος παίκτης του Τριφυλλιού και φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα αποδεικνύει ότι η μεταγραφή του είναι μία από τις πιο σημαντικές των τελευταίων ετών για τον Παναθηναϊκό.

Πολύ ξεχωριστό ήταν το γεγονός ότι για πρώτη φορά οι Πράσινοι αντέδρασαν όταν το παιχνίδι πήγε να “στραβώσει”. Στο χαμένο πέναλτι του Αϊτόρ, πολλοί πίστεψαν ότι θα ξαναδούν το έργο της γκέλας.

Όμως τον καθοριστικό λόγο είχαν ο πάγκος του Τριφυλλιού και, βέβαια, ο Παλάσιος. Η απόφαση του Γιοβάνοβιτς να ρίξει στο ματς τον Χατζηγιοβάνη αποδείχτηκε πολύ σημαντική για την εξέλιξη.

Ο διεθνής εξετρέμ είχε μεγάλη διάθεση και από τη δική του σέντρα ήρθε το 0-1 του Αργεντινού. Άλλος ένας που βοήθησε πολύ ήταν ο Γκατσίνοβιτς… Το βέβαιο είναι ότι χθες, τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, φάνηκε ότι περιμένουμε συναρπαστικά πλέι οφ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News