Βαρούχας: Η απίθανη ατάκα του για τη διαιτησία στην Τούμπα

Βαρούχας: Η απίθανη ατάκα του για τη διαιτησία στην Τούμπα

Ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας είπε πως ο διαιτητής της Τούμπας ήταν για… γέλια.

Αναλυτικά για τις επίμαχες φάσεις, ο Βαρούχας είπε:

«Με τη διαιτησία του θα γελάνε μέχρι την Μογγολία. Θα πρέπει να γίνεται καλύτερη επιλογή. Να τώρα που αυτές οι αποφάσεις μετράνε και δημιουργούν πρόβλημα. Στο 71′ οι παίκτες του Παναθηναϊκού φωνάζουν για χέρι- πέναλτι. Η μπάλα πηγαίνει σε κοντινή απόσταση από το κεφάλι του παίκτη του Παναθηναϊκού και το χέρι του παίκτη του ΠΑΟΚ είναι σε φυσική θέση.

Η φάση που έχει δημιουργηθεί το μεγάλο θέμα είναι στο 79ο λεπτό . Είναι για να γελάει κανείς. Ο διαιτητής ζητάει συγνώμη λες και είναι παππάς. Υπάρχει πλεονέκτημα και έπρεπε να το αφήσει ο διαιτητής. Δίνει κάρτα αρχικά στον παίκτη του Παναθηναϊκού και μετά καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος. Το να πηγαίνεις να ζητάς συγνώμη δεν έχει νόημα. Καλύτερα να μην μιλάς. Όταν σφυρίζει ο διαιτητής δεν μπορεί να επέμβει το VAR.

Για το πέναλτι πoυ ζητάει ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις δεν υπάρχει. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκει τον παίκτη του Παναθηναϊκού και δεν υπάρχει παράβαση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News