«Τρία ονόματα από Ελλάδα για αντι-Μπόλονι»

«Τρία ονόματα από Ελλάδα για αντι-Μπόλονι»

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδα φέρνει στο προσκήνιο τρεις προπονητές από το ελληνικό πρωτάθλημα, που ίσως απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζλο Μπόλονι παρέμεινε τελικά στον πάγκο των πρασίνων, ωστόσο δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλαφούζος έχει δώσει εντολή στον Ντρεοσί να ψάξει για προπονητή.

Την ίδια ώρα η εφημερίδα Sportday αναφέρει «στον Αλαφούζο τα βιογραφικά Γιαννίκη, Ράσταβατς, Λόπεθ».

Πιο αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Στον Αλαφούζο έχουν δοθεί τα βιογραφικά του Γιαννίκη και του Ράσταβατς που εμφσνίστηκαν ως πιθανοί αντικαταστάτες και του Πάμπλο Γκαρσία. Αμφότεροι βέβαια έχουν συζητηθεί και στα Σπάτα. Μέχρι εδώ πες ότι δεν ανακαλύψαμε την Αμερική.

Στον Αλαφούζο δόθηκε και το βιογραφικό του Λόπεθ. Στον Ανχελ αναφέρομαι, που εργάζεται στον Βόλο. Ο Ισπανός ήρθε άγνωστος στη χώρα μας. αλλά κατάφερε να δημιουργήσει αρκετούς θαυμαστές. Με πολλά επιχειρήματα. Από την εξέλιξη του Περέα έως και την προοπτική να κληθεί ο Μήτογλου στην Εθνική ομάδα λένε όσοι θεωρούν ότι ο Λόπεθ μπορεί να γίνει ένας νέος Χάβι Γκράθια. Αλλη μία αποκάλυψη του Μπέου. που από τον Βόλο και την Κέρκυρα έφτασε στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Αλαφούζος βέβαια κοιτάζει στο εξωτερικό. Πρωτίστως στη Γαλλία ελέω Ντρεοσί και δευτερευόντως στην Πορτογαλία, καθώς θεωρεί ότι εκεί βγαίνουν διαρκώς καλοί προπονητές. Αλλά δεν βιάζεται να αποφασίσει. Οπότε, «παίζουν» και οι τρεις της εγχώριας αγοράς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News