AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/04)

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming

Να περάσει από την «καταπράσινη» Λαμία και να κάνει νέο βήμα τίτλου θέλει ο Παναθηναϊκός.

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ντέρμπι «ζωής και θανάτου» στη Νέα Φιλαδέλφεια! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (20:30) στην 7η στροφή των Playoffs της Super League και ο νικητής της αναμέτρησης θα πάρει κεφάλι στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!

Η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66 μας προϊδεάζει για ένα σπουδαίο παιχνίδι και το μόνο σίγουρο είναι ότι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί.

Η ΑΕΚ την Κυριακή νίκησε 1-2 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πετυχαίνοντας την ανατροπή του σκορ. Ο Άμραμπατ στην 100η συμμετοχή του έκρινε το ματς και το ζητούμενο για την «Ένωση» είναι η 3η σερί νίκη στα Playoffs που θα την φέρει «αγκαλιά» με τον τίτλο. Στην ΑΕΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας. Εκεί φέτος η «Ένωση» στα ματς της Super League είναι αήττητη με 12 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε ευχάριστα νέα, αφού οι Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλος προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεσή του για το μεγάλο ντέρμπι. Πάντως, ο πρώτος με δεδομένο ότι στα τελευταία παιχνίδια ήταν νοκ άουτ έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει βασικός και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πόνσε.

Nα κάνει το μεγάλο βήμα

Ο Παναθηναϊκός μέσα στην «Αγιά Σοφιά» θα παίξει τα ρέστα του για το «τρίποντο», αφού με νίκη έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας στην πιο κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» μετράει 4 σερί νίκες στα Playoffs και την Κυριακή νίκησε (0-5) μέσα στη Λαμία. Εκεί πρωταγωνίστησαν οι Ιωαννίδη, Μπακασέτα, οι οποίοι υπήρξαν στιγμές που έκρυψαν την μπάλα.

Ο Φατίχ Τερίμ από την ώρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» έχει αντιμετωπίσει δύο φορές την ΑΕΚ και μετράει μια ισοπαλία (2-2) στη Νέα Φιλαδέλφεια και μια νίκη (2-1) στη Λεωφόρο.

Ο Τούρκος Coach του «τριφυλλιού» θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπερνάρ. Στο ματς με τη Λαμία ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά. Επίσης, ο Παλάσιος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και μια θέση διεκδικεί ο Λημνιός. Γενικά, ο Τερίμ δεν πρόκειται να κάνει ριζικές αλλαγές σε σχέση με τα περασμένα παιχνίδια. Η άμυνα (Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ) δεν θα αλλάξει. Οι θέσεις στο κέντρο είναι κλειδωμένες από τους Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ιωαννίδης.

Διαιτητής στο ντέρμπι της Τετάρτης ορίστηκε o Γάλλος, Βιλί Ντελάζο, ο οποίος είναι πρώτης κατηγορίας, αλλά όχι Εlite.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν συναντηθεί 81 φορές. Οσυνολικός απολογισμός είναι 27 νίκες για την «Ένωση», 30 για τους «πράσινους» και 24 ισοπαλίες. Τα αντίστοιχα νούμερα σε 40 ματς με γηπεδούχου την ΑΕΚ είναι 19 νίκες για τους «κίτρινους», 10 για τους «πράσινους» και 11 «Χ»..

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming: Πολλές ισπανικές ομάδες κοιτάζουν τον Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει η «AS» υπάρχουν αρκετές ισπανικές ομάδες που τον έχουν στην ατζέντα τους.

Σειρήνες επαναπατρισμού για τον 34χρονο αριστερό μπακ του Τριφυλλιού, που στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τους Πράσινους.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας τους. Την ίδια στιγμή υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι της Ισπανίας που καλοβλέπουν την περίπτωσή του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “AS”. Ανάμεσά τους είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο, 15η στην Primer Division και η Λεγανές, πρωτοπόρος στη Segunda. Επίσης, σημειώνεται πως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο υπήρξε ενδιαφέρον και από την Μπέτις, η οποία μάλιστα εμφανίζεται να έκανε προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

«Η μεγάλη εμπειρία του στη La Liga και το γεγονός ότι μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος, καθιστούν την επιλογή του ελκυστική», προσθέτει το δημοσίευμα.

«Ο ελληνικός συλλογος έχει δείξει τη διάθεση να συνεχίσει να υπολογίζει στον ποδοσφαιριστή. Αυτός δεν αποκλείει κανένα σενάριο μέχρι σήμερα. Πάντως, θα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος αν είχε ξανά μία ευκαιρία στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει», καταλήγει.

«Μπορεί να γίνει τελικός με 20 χιλιάδες κόσμο στο Πανθεσσαλικό!»

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μίλησε για τα νέα δεδομένα για τον τελικό κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Δεν έχει έρθει καμία αίτηση στην ΕΠΟ για αναβολή του τελικού, πρέπει να στηριχθεί ο Ολυμπιακός που έφτασε στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Έχει αποκλειστεί από τον Καρυπίδη η αλλαγή του γηπέδου. Το Πανθεσσαλικό δεν είναι το πιο ασφαλές γήπεδο. Στην προκήρυξη μπήκε το γήπεδο του Βόλου για να ικανοποιηθεί το αίσθημα των φιλάθλων από τη Βόρεια Ελλάδα πως πηγαίνουν συνεχώς στην Αθήνα. Υπήρχε και το πρόβλημα του ΟΑΚΑ, ενώ στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κάποιο γήπεδο για να φιλοξενήσει τον τελικό. Δεν μπορούμε να αποποιηθούμε τις ευθύνες, αλλά και πέρυσι που είχαμε περισσότερα γήπεδα, καταλήξαμε να σκεφτούμε την Αλβανία. Αμα η Πολιτεία υποστηρίξει την απόφαση, μπορεί να γίνει στο Πανθεσσαλικό με 20.000 κόσμο».

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για τον Μπερνάρ, την απέρριψε η Μινέιρο!»

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να σπάσει το προσύμφωνο του Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο. Ωστόσο οι Βραζιλιάνοι απέρριψαν την πρότασή των πράσινων.

Ο Μπερνάρ κάνει εξαιρετικά πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Παναθηναϊκός παρά το προσύμφωνο που έχει ο Βραζιλιάνος με την Ατλέτικο Μινέιρο του έκανε πρόταση για να τον κρατήσει στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους ο Παναθηναϊκός έκανε απευθείας πρόταση στην «Γκάλο», η οποία έχει συμφωνήσει με τον Μπερνάρ για συμβόλαιο μέχρι το 2027, με σκοπό να κρατήσει τον 32χρονο στην Ελλάδα μετά το πέρας του συμβολαίου του.

Ωστόσο οπως τονίζει ο Ασουνσάο του «Radio 98» η απάντηση της Ατλέτικο Μινέιρο ήταν αρνητική. Μάλιστα, δε μπήκε καν σε συζήτηση με τον Παναθηναϊκό για το ενδεχόμενο ο Μπερνάρ να μείνει για λίγο παραπάνω στην Superleague.

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News