Μήτογλου: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, έχω μερίδιο ευθύνης»

Μήτογλου: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, έχω μερίδιο ευθύνης»

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου για την κακή του αρχή στο παιχνίδι, αλλά και τη συνέχεια της σειράς στο Βελιγράδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, έχω μερίδιο ευθύνης. Δεν ήμουν καλός αμυντικά και ήταν ένας λόγος που πήρε διαφορά η Μακάμπι. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Είπαμε αμυντικά να γίνουμε πιο σκληροί στη συνέχεια, βάλαμε τα κορμιά μας και γύρισε το παιχνίδι. Ήταν και θέματα τακτικής που με επηρέασαν. Έπρεπε να συνεχίσουμε, κάθε κατοχή μετράει και ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του».

Για την εικόνα του και το παιχνίδι στα playoffs: «Δεν άρχισα καλά το παιχνίδι, δεν τα πήγα καλά στην τακτική. Είναι playoffs αγώνας και πρέπει να προσέξεις είναι δύσκολα παιχνίδια».

Για τα παιχνίδια στην έδρα της Μακάμπι: «Στο Βελιγράδι θα είναι δύσκολοι οι αγώνες. Το σκορ θα είναι μικρότερο, θα “ματώσουμε” στο παρκέ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News