Παναθηναϊκός - Μακάμπι 95-79: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 95-79: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός δεν γινόταν να χάσει για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ. Με κανέναν τρόπο. Με καμία «αλητεία». Με κανέναν Μπράουν ή Κοέν. Η ομάδα του Αταμάν είναι καλύτερη από τη Μακάμπι και θα περάσει στο Final 4 του Βερολίνου.

Οι «πράσινοι» έδειξαν σιγουριά σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, ακόμα κι όταν βρέθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο +8 στο πρώτο δεκάλεπτο, ακόμα κι όταν ο Σλούκας «φορτώθηκε» με 4ο φάουλ και το σκορ πήγε επικίνδυνα στο 71-68.

Ο «αρχηγός» απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι το διαβατήριο για το Final 4, ενώ η ευχάριστη είδηση της ημέρας – πέραν της επιστροφής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος έδωσε τις δικές του «μάχες» από τη θέση του – ακούει στο όνομα «Ιωάννης Παπαπέτρου».

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (6/10): Μπήκε ξανά με κεκτημένη ταχύτητα και βοήθησε την προσπάθεια της ομάδας για 2′.

Λούκα Βιλντόζα (6/10): Η αγωνιστική συμπεριφορά του Βιλντόζα στο παρκέ είναι καλύτερη στα πλέι οφ. Χρησιμοποιήθηκε λιγότερο σε σχέση με το Game 1, πρόσφερε 5 πόντους στην επίθεση.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (-): Δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Κώστας Σλούκας (10/10): Εξιλεώθηκε και με το… παραπάνω ο «αρχηγός» του Παναθηναϊκού για εκείνο το λάθος στο Game 1. Πραγματικά ασταμάτητος με 29 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (9,5/10): Μακράν η κορυφαία του εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Η απουσία του Χουάντσο έφερε αλυσιδωτές εξελίξεις, «επωφελήθηκε» ο Ιωάννης και εκείνος ανταπέδωσε με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τζέριαν Γκραντ (6/10): Ελάχιστα πράγματα από τον Αμερικανό που δείχνει πως χρειάζεται κάποιο χρόνο για να επανέλθει.

Κέντρικ Ναν (6/10): Ραντεβού… στο Βελιγράδι. Ο Αμερικανός θα δώσει νίκη στη σειρά των πλέι οφ στον Παναθηναϊκό Aktor κι αυτό θα συμβεί στην έδρα της Μακάμπι. Σκόραρε 10 πόντους, υπέπεσε σε 3 λάθη.

Ματίας Λεσόρ (8/10): Στο όριο του double double ο Γάλλος σέντερ με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ. Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην άμυνα και θα χρειαστεί να εστιάσει σε αυτά στα επόμενα παιχνίδια.

Κώστας Αντετοκούνμπο (7/10): Κάτι χρώσταγε ο Έλληνας σέντερ από τον πρώτο αγώνα. Εμφανίστηκε βελτιωμένος σε άμυνα-επίθεση, σπατάλησε ένα ζευγάρι βολών, αλλά πήρε το ριμπάουντ (3 επιθετικά στο σύνολο), ενώ μοίρασε μια τάπα για όσκαρ.

Μάριους Γκριγκόνις (6/10): Δεν πήρε επιθέσεις ο «Γκρίγκο» και περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

Λευτέρης Μαντζούκας (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Ντίνος Μήτογλου (7,5/10): Ο Μήτογλου πέτυχε κάποια σημαντικά καλάθια στο παιχνίδι , στην επίθεση πέτυχε 14 πόντους, ενώ μάζεψε και 6 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News