Προπονητής: Προτάθηκαν Ολλανδός και Πολωνός στον Ντρεοσί

Προπονητής: Προτάθηκαν Ολλανδός και Πολωνός στον Ντρεοσί

Δύο από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που έχουν προταθεί στον Πιέρ Ντρεοσί για τη θέση του προπονητή είναι αυτά των Μακ Φαν Μπόμελ και Γέρζι Μπρζέτσεκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, αν και ο Ντρεοσί στηρίζει την παραμονή Μπόλονι, οι προτάσεις δεν σταματούν να έρχονται. Ο Γάλλος τις εξετάζει για να είναι έτοιμος σε παν ενδεχόμενο, ενώ παραμένει ανοικτό το σενάριο παραίτησής του σε περίπτωση απομάκρυνσης του Μπόλονι.

Στα ονόματα που αναφέραμε, ο Μαρκ Φαν Μπόμελ ήταν σπουδαίος Ολλανδός χαφ και ξεκινήσε την προπονητική του καριέρα, ως πρώτος προπονητής, στην PSV το καλοκαίρι του 2018. Έκατσε για 1,5 χρόνο και έκτοτε είναι free agent. Έχει υπάρξει προπονητής και της ομάδας Κ19 της PSV, ενώ ήταν βοηθός προπονητή στις Εθνικές Σαουδικής Αραβίας και Αυστραλίας. Το όνομά του παίζει για συλλόγους της Αυστραλίας και τις Αυστρίας, ωστόσο δεν έχει καταλήξει κάπου.

Όσον αφορά τον Μπρζέτσεκ, πρόκειται για προπονητή που επί 2,5 χρόνια έκανε καλό έργο στην Εθνική Πολωνίας, ενώ είχε δείξει καλά στοιχεία και σε ομάδες της πατρίδας του (Βίσλα Πλοκ, Κατοβίτσε, Λέχια Γκντανσκ & Ράκοβ). Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει η Σλασκ Βρότσλαβ, ενώ το όνομά του παίζει και για ομάδες της Αυστρίας. Ο 49χρονος κόουτς είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος.

Δε γνωρίζουμε αν θα απασχολήσουν αυτές οι δύο περιπτώσεις που έχουν προταθεί, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Αλαφούζος επιθυμεί ο διάδοχος του Μπόλονι να είναι κάποιος νεότερος από τον Ρουμάνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News