Το... καψώνι του Πιτίνο προς τον Σίβα (pic)

Αποθέωσε Μούντι ο Σίβα - Το μήνυμα για Ολυμπιακό

Ο Πέιτον Σίβα που είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε το… καψώνι που του έκανε ο άλλωτε προπονητής των πράσινων, Ρικ Πιτίνο!

Οι Πέιτον Σίβα και Ρικ Πιτίνο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στους Λούβιλ Κάρντιναλς. Μάλιστα ένα ακόμα κοινό σημείο είναι πως πέρασαν, σε διαφορετικές μεν περιόδους, από τον Παναθηναϊκό χωρίς όμως να καταφέρουν να μακροημερεύσουν στο σύλλογο.

Ο βραχύσωμος πόιντ γκαρντ αποκάλυψε μέσω ανάρτησής του στο twitter μια ενδιαφέρουσα ιστορία που είχε στο Κολέγιο με πρωταγωνιστή εκείνον και τον Ρικ Πιτίνο. Μάλιστα ο Αμερικανός προπονητής έσπευσε να απαντήσει στον Σίβα, δίνοντας άλλη διάσταση στην όλη υπόθεση.

Αναλυτικότερα ο πρώην γκαρντ του Τριφυλλιού έγραψε: «Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, έπρεπε να μιλάμε στην άμυνα. Ως πρωτοετής δεν είχα μιλήσει σε μια κατοχή και ο κόουτς Πιτίνο μου είπε να πάω έξω στον δρόμο και να φωνάξω δυνατά ‘Πάμε Cards’ (σ.σ. από τους Κάρντιναλς του Λούιβιλ) σε πέντε αυτοκίνητα που θα περνούσαν», για να του απαντήσει ο Ρικ Πιτίνο: «Παρέλειψες να αναφέρεις ότι έκανες ρεκόρ λαθών για οποιονδήποτε πρωτοετή στην προπόνηση».

Δείτε την εικόνα:

Το... καψώνι του Πιτίνο προς τον Σίβα (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News