Τα πολλαπλά οφέλη της απόκτησης Σάικς!

«Πράσινος» ο Σάικς που... αυτοανακοινώθηκε! (pic)

Στα ομαδικά σπορ το κριτήριο πρέπει να είναι πάντα αγωνιστικό όμως κι η εμπορικότητα δεν είναι κάτι αμελητέο. Κάθε ομάδα που μπορεί πρέπει να αποκτά παίκτες που να είναι από μόνοι τους για τον οπαδό ένας καλός λόγος να πάει στο γήπεδο ή (λόγω πανδημίας) να καρφωθεί με ενδιαφέρον μπροστά από το δέκτη του.

Οι αθλητές αυτοί φέρνουν πίσω τα λεφτά τους (υπό Κ.Σ μιλάμε πάντα), αντίθετα από τους ρολίστες που είναι χρήσιμοι για τους προπονητές, αλλά κάνουν συχνά το ταμείο να αναστενάζει. Με ένα καλό παίκτη-ρόλου που θα σκυλιάσει στην προπόνηση και θα ακούει τον προπονητή του τυφλά αγοράζεις λίγη περισσότερη σιγουριά: χρήσιμη είναι.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι σε συμπαίκτες για την ΠΑΕ

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Όμως με έναν φουριόζο μπουκαδόρο, “δολοφόνο” πόιντ γκαρντ (σαν τον Κίφερ Σάικς που ακούγεται για το τριφύλλι εδώ και λίγες ώρες), αποκτάς ενθουσιασμό και “γκαζώνεις” τον κόσμο, εκεί που πιστεύει ότι έριξες…λευκή πετσέτα. Τι είναι προτιμότερο;

Ο Σάικς παίζει “streetbasketball”, είναι παίκτης αλάνας (σαν τον Πιερ Τζάκσον ένα πράγμα) που αν ο ρυθμός του αγώνα τον παρασύρει παίζει για πάρτη του και δεν υπολογίζει κανέναν.

Το ταλέντο και τα προσόντα του είναι αδιαμφισβήτητα κι ο Παναθηναϊκός τον βολιδοσκοπεί σε μια θέση που χρειάζεται παίκτη, είναι μάλιστα και στην πιο παραγωγική του ηλικία (26), οπότε… ακόμα καλύτερα. Μέχρι σήμερα το ταλέντο του δεν έχει αναδειχθεί τόσο, πιθανότατα γιατί κανένας προπονητής δεν μπόρεσε να βρει το κουμπί του και να τιθασεύσει το άναρχο στυλ του. Αν στον Εξάστερο βρουν μαζί του άκρη, πιθανότατα να αξίζει να δοθεί γι’ αυτόν μια θέση στο ρόστερ.

Δημήτρης Στρατής


Eλέγξτε επίσης

Την έβαλε στο (αερο)πλάνο... του!

Την έβαλε στο (αερο)πλάνο… του!

Ο Παναθηναϊκός, όχι απλά πέτυχε το ζητούμενο απέναντι στη Φενέρ, αλλά έδειξε ανωτερότητα σε όλους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.