Τα γήπεδα που έχουν κατασκευάσει οι “συμπαίκτες” του Γιαννακόπουλου (pics)

Οι μακέτες για το... στολίδι του ΟΑΚΑ (pics)

Το newspao.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα γήπεδα που έχουν φτιάξει οι εταιρείες – συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δηλαδή η AECOM και η Bluerock, αφού η Redstone έχει κυρίως οργανωτικό/συμβουλευτικό χαρακτήρα.

AECOM:

Η μεγαλύτερη εταιρεία (κολοσσός για την ακρίβεια) από αυτές που είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Έχει κατασκευάσει, μεταξύ άλλων, τα “Barclays Center” (Brooklyn Nets), Little Caesars Arena (Detroit Pistons), Cape Town Stadium και παράλληλα χτίζει το στάδιο της Αλ Ουάκρα, για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, ενώ ειδικεύεται σε οποιουδήποτε είδους κατασκευή (π.χ. αεροδρόμια, εμπορικά, δημαρχεία και άλλα).

Τα γήπεδα που έχουν κατασκευάσει οι "συμπαίκτες" του Γιαννακόπουλου (pics) Τα γήπεδα που έχουν κατασκευάσει οι "συμπαίκτες" του Γιαννακόπουλου (pics) Τα γήπεδα που έχουν κατασκευάσει οι "συμπαίκτες" του Γιαννακόπουλου (pics) Τα γήπεδα που έχουν κατασκευάσει οι "συμπαίκτες" του Γιαννακόπουλου (pics)

Bluerock:

Η εν λόγω εταιρεία έχει βρεθεί -και αυτή- πίσω από μεγάλες κατασκευές, όπως για παράδειγμα το νέο Γουέμπλεϊ, το νέο Μαρακανά, την Vodafone Arena (Besiktas) και το Εθνικό Στάδιο στην Βαρσοβία.

Eλέγξτε επίσης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1 (Highlights-VIDEO)

Το μήνυμα του Κότσαρη για τον τραυματισμό (pic)

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης επέλεξε να μην χειρουργηθεί για να αντιμετωπίσει την θλάση που υπέστη στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.