Μέσα στο χαμό του ΟΑΚΑ και η Φελίτσια Λαπάτη με φανέλα «Πεντάστερου»! (vid)

Μέσα στο χαμό του ΟΑΚΑ και η Φελίτσια Λαπάτη με φανέλα «Πεντάστερου»! (vid)

Μέσα στο «πάρτι» των οπαδών του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε και η Φελίτσια Λαπάτη με φανέλα… «Πεντάστερου»!

Η εντυπωσιακή Φελίτσια δε γινόταν να χάσει την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4, ωστόσο, όπως είπε η ίδια, δεν είχε χρόνο για να ετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και φόρεσε μια φανέλα… «Πεντάστερου»!

«Όταν δεν προλαβαίνεις να πας από το σπίτι σου και βάζεις ό,τι του Παναθηναϊκού βρήκες. Πεντάστερος! Δεν βαριέσαι, καλός, καλός! (σ.σ ατάκα Τσουβέλα)», είπε σε στόρι η γνωστή φίλη του Τριφυλλιού.

Φυσικά δε γινόταν να μην απαθανατίσει και τις στιγμές απόλυτης… ηδονής στο ΟΑΚΑ με την καυτή εξέδρα. «Εγώ σας είπα… είναι να μην έρθω γήπεδο!», συμπλήρωσε σε ένα μικρό σχόλιο στο επόμενο βίντεο.

Στο ΟΑΚΑ παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης και η πρώην παρουσιάστρια του Τροχού της Τύχης, Τζούλια Νόβα.

Δείτε παρακάτω:


Το βιογραφικό:

«Η Φελίσια Λαπάτη με καταγωγή από την Εύβοια και ηλικία 32 ετών, είναι από τις ραδιοφωνικούς παραγωγούς που έχουν ξεχωρίσει με τις εκπομπές τους. Είναι κόρη του Γιάννη Τσαλαπάτη από τον γάμο του Ευαγγελία Κρητικο. Η ίδια, μένει μόνιμα στη Βουλιαγμένη και οι σπουδές της, που αφορούν την δημοσιογράφια, έχουν γίνει στο ANT1 MediaLab.

Η Φελίσια Λαπάτη αγαπάει πολύ την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή και κάπως έτσι οδηγήθηκε στο να σπουδάσει και , σε ιδιωτική σχολή.

Επιπλέον λόγω του ότι η γυμναστική αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, πήγε σε ιδιωτική σχολή personal training.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη, η οποία συμμετείχε στο Survivor 2018 έχει εμφανιστεί και σε διάφορα video clips: Το 2012 την είδαμε στο «Όλα θα αλλάξουν» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ τον επόμενο χρόνο έπαιξε στο «Μη Μιλάς» του Γιώργου Σαμπάνη. Το 2014 συνεργάστηκε με την κολλητή της Ιρένε Τροστ στο βιντεοκλίπ «Μαζί σου».

Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Αντιώτης, έγιναν το 2019 γονείς ενός αγοριού, του Μάξιμου – Χρήστου. Ο γιος της, είναι η πρώτη της προτεραιότητα και φυσικά η Φελίσια Λαπάτη δηλώνει περήφανη χαζομαμά!»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News