Στον αέρα το μέλλον του Μακέντα - Οι τελευταίες εξελίξεις

Άψογη συνεργασία, 0-1 με Μακέντα ο Παναθηναϊκός (vid)

Το ότι ο Φεντερικό Μακέντα περνάει τη χειρότερη περιόδο του από τοτέ που είναι στον Παναθηναϊκό είναι γνωστό και ένα νέο γεγονός έμελλε να το επιβεβαιώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, εκπρόσωπος του Μίνο Ραϊόλα -μάνατζερ του Μακέντα- έστειλε e-mail με αποδέκτη τον Πιέρ Ντρεοσί, προκειμένου να συναντηθούν (διά ζώσης ή ηλεκτρονικά) το επόμενο διάστημα και να συζητήσουν το μέλλον του πελάτη τους στο “τριφύλλι”.

Οι εκπρόσωποι του Ιταλού θα συζητήσουν για τον χρόνο συμμετοχής του έμπειρου φορ, καθώς και την εξέλιξή του στο “τριφύλλι”.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο “Κίκο” ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του, ωστόσο είδε με την έλευση του Μπόλονι να παραγκωνίζεται και να έχει διάφορες κόντρες με το τεχνικό τιμ.

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ανανέωση του επί δύο χρόνια πρώτου σκόρερ της ομάδας ήταν απόφαση Αλαφούζου, με τον Ρόκα να επιθυμεί να τον πουλήσει το περασμένο καλοκαίρι και τον “ηγέτη” της ΠΑΕ να τον…παρακάμπτει.

Ο Φεντερίκο Μακέντα αγαπάει την Ελλάδα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ωστόσο αν παραμείνει και του χρόνου ο Μπόλονι ή ο νέος προπονητής δεν τον υπολογίζει ως ενεργό μέλος του rotation, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό της αποχώρησής του το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News