Ρόκα: «Τι θα γίνει με τα συμβόλαια, την επόμενη σεζόν, την Ευρώπη»

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Μιλώντας στα «Νέα», ο Τσάβι Ρόκα του Παναθηναϊκού περιέγραψε την κατάσταση στην πατρίδα του, όπου βρίσκεται και ο ίδιος.

Και δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για συνέχιση και ολοκλήρωση της σεζόν, τουλάχιστον στην La Liga.

«Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που ζούμε. Κάθε μέρα πολλοί άνθρωποι μολύνονται και άνθρωποι πεθαίνουν. Ελπίζουμε να δούμε σύντομα ότι τα αυστηρά μέτρα φέρνουν αποτελέσματα. Ήδη μπήκαμε σε ακόμα πιο αυστηρά μέτρα, αλλά η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη και οι ώρες κρίσιμες», τόνισε αρχικά.

«Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν να ενεργήσουν νωρίτερα. Είδαν τι συνέβη στην Ιταλία. Εκεί ο κορωνοϊός είχε εξαπλωθεί πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες μέρες είχαν χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς. Θα έπρεπε να είχαν πάρει μέτρα νωρίτερα. Επίσης, εκτός από την Ιταλία και το παράδειγμά της, πολλοί ειδικοί στην πανδημία βγήκαν εγκαίρως και είπαν ότι πρέπει να πάρει γρήγορα και αυστηρά μέτρα η κυβέρνηση. Αυτή η καθυστέρηση είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν τα κρούσματα μαζεμένα, κάθε μέρα να είναι περισσότερα και το σύστημα υγείας να μην είναι προετοιμασμένο για όλο αυτό», πρόσθεσε.

Μέσα σε τέτοιες συνθήκες είναι δύσκολο να μιλά κανείς για ποδόσφαιρο και συνέχιση της δράσης. «Το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον. Εντάξει, πρέπει να γνωρίζουμε κάποια πράγματα, τι θα γίνει από εδώ και στο εξής διότι είναι η δουλειά μας, έχουμε κάποια καθήκοντα. Στη La Liga θέλουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο, ακόμα κι αν φτάσει Ιούλιος. Έχουν στο μυαλό τους τα χρήματα που θα χάσουν σε περίπτωση που δεν τελειώσει η σεζόν. Όμως η γνώμη μου είναι πως δεν είναι εύκολο να τελειώσει το πρωτάθλημα αν ξεπεραστεί ο Ιούνιος. Αν παίζουν Ιούλιο τι θα γίνει με τα συμβόλαια, τι θα γίνει με τις ημερομηνίες, με την επόμενη σεζόν, με την Ευρώπη. Είναι δύσκολο», ανέφερε.


Eλέγξτε επίσης

Στο Κορωπί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Τι λέει ο Παναθηναϊκός για την «πρόταση» σε Παπαδόπουλο

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύδονται τα σενάρια περί πρότασης στον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Διαβάζονται περισσότερο τώρα…   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.