Οργισμένος οπαδός Τσέλσι για Παναθηναϊκό: «Με χτύπησαν τρεις φορές - Αυτά δεν γίνονται στην Αγγλία!» (vid)

Οπαδός της Τσέλσι έκανε vlog για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ξεσπά για τα όσα βίωσε στο ΟΑΚΑ.

Οργισμένος οπαδός Τσέλσι για Παναθηναϊκό: «Με χτύπησαν τρεις φορές - Αυτά δεν γίνονται στην Αγγλία!» (vid)

Στο κανάλι «Chelsea Fan TV» (με 224 χιλ. εγγραφές) αναρτήθηκε ένα βίντεο από το ΟΑΚΑ με έναν οπαδό των «Μπλε», τον Άλεξ να εκτοξεύει «πυραύλους» κατά των οπαδών του Παναθηναϊκού και των ΜΑΤ.

«Είμαστε έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν κάποια θέματα. Θα μπούμε στο γήπεδο με την αστυνομία, επειδή μας πετούν μπουκάλια κι άλλα πράγματα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι παράξενοι. Ξέραμε, ότι κάτι θα συμβεί. 

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι παθιασμένοι, σαν τους Τούρκος οπαδούς. Κοίτα τους μπ…ς, στο εστιατόριο νωρίτερα ήταν όμορφα. Ιησού Χριστέ. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Θα τα καταγράψω όλα. Άντε γαμ…! Ηλίθιοι!

Η φιλοξενία ήταν πολύ καλή μέχρι το γήπεδο. Κοίτα, σκαρφαλώνουν τα διαχωριστικά! Αυτά δεν συμβαίνουν στην Αγγλία! Είστε βρώμικοι! Η αστυνομία δεν μας υπερασπίζεται σαν Άγγλους οπαδούς και ταξιδιώτες. Είναι μια αηδιαστική φιλοξενία. Ελπίζω να τους διασύρουμε. Θα αγοράσω φανέλα του Ολυμπιακού, όταν φύγω από δω»

Μετά τον αγώνα συμπλήρωσε: «Ήταν μια απαίσια εμπειρία. Πριν το παιχνίδι ήταν όμορφα. Η ατμόσφαιρα στη συνέχεια έγινε εκφοβιστική. Με χτύπησαν τρεις φορές με μπουκάλι και μια με νόμισμα. Τραγική μέρα εκτός έδρας. Μας πήρε 35 λεπτά να πάρουμε μια μπύρα, έχασα τρία από τα γκολ!»

Από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συμπλήρωσε: «Παρότι κερδίσαμε 4-1 σε ένα σημαντικό αγώνα, δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα. Δεν ήθελα να φύγω, έπρεπε να φύγω. Η αστυνομία μας απαγόρεψε να φύγουμε…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr