Mαλμε - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/10)

O Oλυμπιακός ψάχνει σφιγμό απέναντι στην Μάλμε με στόχο να αντιστρέψει το κλίμα

Mαλμε - Ολυμπιακος Live Streaming:

Mαλμε – Ολυμπιακος Live Streaming: |

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Σουηδία τη Μάλμε (22:00) για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Πολύ σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό στη Σουηδία. Οι περσινοί τροπαιούχοι του Europa Conference League αντιμετωπίζουν τη Μάλμε (22:00) ψάχνοντας το διπλό, που θα δώσει συνέχεια στην εμφατική νίκη επί της Μπράγκα (3-0) και, ταυτόχρονα, θα ανεβάσει τους Πειραιώτες στους έξι βαθμούς.

 

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απογοήτευσε με την απόδοσή της στο πρόσφατο ματς με τον Λεβαδειακό. Αν και προηγήθηκε με 2-0 στο 21ο λεπτό, ο Ολυμπιακός δέχτηκε δύο τέρματα από τους φιλοξενούμενους και το 2-2 κράτησε τους «ερυθρόλευκους» στο -2 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Στόχος είναι μια καλή εμφάνιση

 

O Μεντιλίμπαρ παρουσιάστηκε έξαλλος με την εμφάνιση των παικτών του και ανέλαβε τις ευθύνες του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Κοιμηθήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους με συνέπεια να ισοφαριστούμε και να μην πάρουμε ένα δικό μας παιχνίδι. Τα χαλάσαμε όλα και φταίμε γι’ αυτό. Νομίζαμε ότι τα πράγματα θα ήταν απλά και εύκολα μετά το 2-0, αλλά δεν είναι έτσι στο ποδόσφαιρο».

Ο έμπειρος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα, αφού στην αποστολή βρίσκονται οι Ρέτσος, Γουίλιαν και Μαρτίνς, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού. Μάλιστα, ο Έλληνας στόπερ και ο εκρηκτικός εξτρέμ αναμένεται να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, μαζί με τους Τζολάκη, Ροντινέι, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτη, Τσικίνιο και Ελ Καμπί. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Κοστίνια και Μασούρας.

Στην αντίπερα όχθη, η Μάλμε θα παλέψει για την 2η νίκη της στο Europa League μετά το πρόσφατο, εκτός έδρας 2-1 επί της Κάραμπαγκ. Οι Σουηδοί απέχουν επίσης μία νίκη από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχουν «κυκλώσει» το ματς με τον Ολυμπιακό ως έναν από τους… τελικούς πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί πως, νωρίτερα στη σεζόν, η Μάλμε απέκλεισε τον ΠΑΟΚ (2-2, 4-3) στα προκριματικά του Champions League.

 

Mαλμε – Ολυμπιακος Live Streaming: Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε σταθεροί, να δείξουμε τον καλό εαυτό μας»

Σίγουρος πως αν ο Ολυμπιακός δεν θυμηθεί ξανά τον καλό εαυτό του, τότε δεν θα καταφέρει να νικήσει τη Μάλμε, εμφανίστηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τόνισε παράλληλα πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι πιο σταθεροί.

Αναλυτικά, η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πριν το Μάλμε – Ολυμπιακός:

Για το που εστιάζει τη διαφοροποίηση σε επίπεδο αγωνιστικού προσώπου: «Θέλουμε να είμαστε ο εαυτός μας. Ο καλός μας εαυτός. Εάν δείξουμε πώς είμαστε δυνατοί τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εάν όχι δεν θα νικήσουμε τον αγώνα».

Για την ατάκα του τεχνικού των Σουηδών για το στυλ του Ολυμπιακού: «Η αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημά της και κάνει πολύ καλή δουλειά. Εκείνοι ισοφάρισαν όπως και εμείς και νίκησαν την περασμένη αγωνιστική όπως και εμείς και θέλουνε να νικήσουν όπως και εμείς. Νομίζω πώς και εμείς και εκείνοι είμαστε στη φάση που μας αρέσει που θα παίξουμε ο ένας εναντίον του άλλου. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν θα κρίνει κάτι ιδιαίτερα τον αγώνα. Ίσως όποιος βάλει γκολ. Σε έναν αγώνα μπορούν να γίνουν πολλά. Έχουμε διαφορετικά στυλ αλλά όποιος εφαρμόσει το δικό του θα το κερδίσει».

 

Υπολογίζει άπαντες

 

Για το ότι ο θα έχει διαθέσιμους τους παίκτες του και τι ρόλο παίζει σε σχέση με την εικόνα και τη βελτίωσή της: «Όσους και να έχεις στη διάθεσή σου θα παίξουν 11. Είναι πολύ καλό πώς είναι όλοι καλά. Σημασία όμως έχει η συγκέντρωση όσων είναι στο γήπεδο. Το θέμα είναι το μυαλό. Αυτοί που είναι μέσα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι».

 

Για το εάν υπάρχει στην ομάδα προβληματική νοοτροπία σε σχέση με την Ελλάδα και την Ευρώπη: «Δεν νομίζω πώς είναι πρόβλημα συμπεριφοράς των παικτών. Ούτε ότι όλοι χάνουν τη συγκέντρωσή τους το ίδιο λεπτό. Δεν νομίζω πώς αυτό είναι κάτι συνολικό. Αυτό έχει να κάνει με κάθε παίκτη. Δεν νομίζουμε πώς είναι κάτι συλλογικό και πώς όλοι παρατάνε ένα παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να αλλάξει το να γίνουμε πιο σταθεροί. Για να νικήσεις το Πρωτάθλημα θέλεις σταθερότητα, όπως και για μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο Πρωτάθλημα δεν μπορείς να συνεχίζεις να χάνεις βαθμούς. Να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Δεν νομίζουμε πώς είναι θέμα συμπεριφοράς».

 

Mαλμε – Ολυμπιακος Live Streaming:Σουηδός ρεπόρτερ : «Αργή η άμυνα της Μάλμε, σε top φόρμα ο Ούγκο Μπόλιν»

Σε ρυθμούς Europa League κινείται ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει εκτός έδρας το βράδυ της Πέμπτης (24/10) την Μάλμε για την 3η αγωνιστική της League Phase.

Μπορεί η σουηδική ομάδα να…συστήθηκε την τρέχουσα σεζόν (2024-25) στο ελληνικό κοινό μέσω των δύο αγώνων που έδωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον γ΄προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο είναι χρήσιμη μια ανάλυση…by Sweden, αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και τι περιμένει τον Ολυμπιακό στο «Eleda Stadion».

Ο Σουηδός ρεπόρτερ, Μάρκους Λιεντμπέργκιους (Fotbolldirekt.se) καταθέτει το δικό του…report για την αντίπαλο του Ολυμπιακού και τους πιο επικίνδυνους παίκτες της.

«Η Μάλμε έχει την ικανότητα να παίζει ελεγχόμενα με την μπάλα στα πόδια. Υπάρχει συνεχόμενη κίνηση σε όλες τις γραμμές από τους παίκτες της, ενώ η αμυντική γραμμή στέκεται ψηλά.

 

Τα όπλα και οι αδυναμίες

 

Ο Περουβιανός χαφ, Σέρτζιο Πένα είναι ο πλέι μέικερ της ομάδας. Πρόκειται για έναν παίκτη που παρότι είναι λίγο αργός, εντούτοις διαθέτει εξαιρετικό άγγιγμα της μπάλας…» τόνισε αρχικά ο Μάρκους Λιεντμπέργκιους και πρόσθεσε:

«Μπορεί να παίζει πιο γρήγορα όταν χρησιμοποιεί ταυτόχρονα τους δύο επιθετικούς, Ισαάκ Τελέν και Έρικ Μποτέιμ. Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης το τάιμινγκ που διανύουμε είναι ο Ούγκο Μπόλιν (φωτ.).

Ο δεξιός εξτρέμ, Τάχα Αλί είναι πολύ επικίνδυνος. Οι τεχνικές ικανότητες του κυμαίνονται σε υψηλό επίπεδο κι είναι από τους παίκτες που μπορεί να αλλάξει μόνος του ένα παιχνίδι».

Όσο για το που θα πρέπει να…χτυπήσει ο Ολυμπιακός για να κάνει τη ζημιά στη Μάλμε;

«Η άμυνα της είναι αργή. Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός».

 

Mαλμε – Ολυμπιακος Live Streaming: |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr