Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το μέλλον του Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται υπό τεράστια πίεση μετά την πρόσφατη ήττα του Παναθηναϊκού από την Τσέλσι.

Αλόνσο: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω τι λένε τα ΜΜΕ ή κάποιοι οπαδοί - Οι στόχοι δεν κρίνονται τον Νοέμβριο»

Ο Ουρουγουανός προπονητής ανέλαβε τον Παναθηναϊκό με υψηλές προσδοκίες, ωστόσο τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν αρχίσει να δημιουργούν αμφιβολίες για το αν μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στους στόχους της.

Η ήττα από την Τσέλσι, αν και ήρθε απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, τόνισε τα κενά και τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού, ιδιαίτερα στην άμυνα και στην ανάπτυξη παιχνιδιού.

Οι φίλαθλοι ανησυχούν για την πορεία της ομάδας στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι φήμες για πιθανές αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν.

Ο Αλόνσο πρέπει άμεσα να βρει λύσεις, τόσο τακτικές όσο και ψυχολογικές, για να αναστρέψει το κλίμα και να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

Οι επόμενοι αγώνες θα είναι κρίσιμοι για την παραμονή του στον πάγκο και τη διατήρηση της εμπιστοσύνης που του έδειξε η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr