Προσφορά ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Δωρεάν με Άρη σε όποιον αγοράσει εισιτήριο κόντρα στην Τσέλσι

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την προσφορά της ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Προσφορά ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Δωρεάν με Άρη σε όποιον αγοράσει εισιτήριο κόντρα στην Τσέλσι

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει προσκλήσεις για την αναμέτρηση με τον Άρη σε όσους αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με την Τσέλσι.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη σπουδαία ομάδα της Chelsea στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του League Stage του UEFA Conference League στις 24/10 και ώρα 19:45. Ακόμα μία ξεχωριστή ευρωπαϊκή βραδιά για το σύλλογό μας και εμείς, όλοι μαζί ενωμένοι, καλούμαστε να στηρίξουμε την ομάδα μας, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 17/10 και ώρα 2 μμ. Παράλληλα, όσοι αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση της Πέμπτης (24/10,19:45) κόντρα στην Chelsea, θα μπορούν να παραλάβουν πρόσκληση για το παιχνίδι με τον Άρη με τον κωδικό του εισιτηρίου που θα υπάρχει στο GΟV WALLET».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr