Κέντρικ Ναν: Αξίζει κάθε σεντ και σε μέτρια βραδιά!

Με την ομάδα να βγάζει μπλαζέ ύφος στο Παρίσι και τους περισσότερους να έχουν μείνει στην Αθήνα, ο Κέντρικ Ναν σε μέτρια βραδιά βγήκε 2ος σκόρερ του πρωταθλητή με 16 ποντάκια. Ακόμα κι όταν δεν είναι καλά, πάλι το “ματώνει” το διχτάκι.

Κέντρικ Ναν: Αξίζει κάθε σεντ και σε μέτρια βραδιά!

Δεν υπάρχει ούτε ένας που να λέει ότι ο Ναν δεν αξίζει κάθε σεντ του πλουσιοπάροχου συμβολαίου του.

Προφανώς ένας παίκτης που παίρνει τόσα χρήματα πρέπει να σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου κάτι που ο Αμερικανός καταφέρνει επί μήνες με αξιοζήλευτη σταθερότητα. Το τι πληρώνεις πρέπει να είναι πάντα σε συνάρτηση με το τι παίρνεις και μαζί του ο Παναθηναϊκός έχει κάνει διάνα.

Αν υπάρχει αναντιστοιχία προσφοράς/απόδοσης, απλώς πετάς χρήματα χωρίς να έχεις ομάδα της προκοπής. Στον Κέντρικ πήρε λίγο χρόνο να μάθει πως παίζεται το άθλημα σε αυτή την μεριά του κόσμου, μετά έβαλε 6η ταχύτητα και …μην τον είδατε!

Το φοβερό είναι πως παρότι είναι σταρ, νο1 σκόρερ του πρωταθλητή Ευρώπης, είναι και αλτρουιστής, στην Πυλαία είχε εφτά τελικές πάσες παρότι με τον ρυθμό που πήγαινε, δίχως να χάνει σουτ, εύκολα μπορούσε να σκοράρει 40 πόντους.

Μεγάλη επιτυχία της διοίκησης που τον έπεισε να μείνει αν κι όλοι εμείς που είμαστε έξω από την ομάδα μέχρι τελευταία στιγμή, μέχρι να λήξει το buy out που είχε για το ΝΒΑ, καθόμασταν σε αναμμένα κάρβουνα, αναρωτιόμενοι αν μια ομάδα θα του πρόσφερε συμβόλαιο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr