«Θα κόψει παίκτη από το ρόστερ ο Παναθηναϊκός - Ψάχνουν τους ρόλους τους οι παίκτες» (vid)
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έκανε μια τολμηρή πρόβλεψη πως κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσει πρόωρα από το σύλλογο.
Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:
«Ο Αταμάν χρησιμοποίησε 12 παίκτες, προσπαθεί να τους έχει όλους χαρούμενους και κανένας δεν είναι χαρούμενος.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπαθούν να βρουν ρόλους στην ομάδα, αντί να είναι καλύτεροι από πέρσι.
Ο μοναδικός που μένει σταθερά στο ρόλο του, είναι ο Λεσόρ. Ακόμα και ο Ναν ξέρει πως αν δεν βάλει 2-3 σουτ, θα βγει από τον αγώνα.
Επειδή ήταν κοντά τα δημοσιογραφικά από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, δεν είδα κάποιον παίκτη να αντιδρά, να πετά μπουκάλι, να κλωτσάει. Τους έβλεπα, όμως, κατσουφιασμένους.
Να κάνω μια πρόβλεψη; Και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα υποχρεωθούν από τις εξελίξεις να κόψουν έναν παίκτη από το ρόστερ. Χωρίς να μπορώ να προβλέψω ποιους θα κόψουν. Κάποιοι τον Γενάρη δεν θα είναι εδώ…»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ένταση Μπακασέτα-φίλων Παναθηναϊκού έξω από τη Λεωφόρο (vid)
- Ραγδαίες εξελίξεις με Γιαμπουσέλε: Οι Νικς τον έστειλαν στους Μπουλς!
- Παναθηναϊκός: Η «ακατανόητη» αλλαγή και οι μεταγραφές που δεν έγιναν
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα ζητάει για Ντουάρτε ο Αστέρας
- Παναθηναϊκός: Το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση Γιαμπουσέλε