Παρι - Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/10)

O Παναθηναϊκος φιλοξενείται στο Παρίσι και αναβιώνει ένδοξες στιγμές του

Παρι - Παναθηναικος Live Streaming

Παρι – Παναθηναϊκός Live Streaming|

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στην Euroleague με δοκιμασία στο Παρίσι απέναντι στην Παρί (21:30).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κάνει το 2/2 ως τώρα στον «μαραθώνιο». Εκκινώντας για πρώτη φορά με το απόλυτο σε δύο στροφές υπό το νέο format. Kαι στο πρώτο πιάτο της διπλής αγωνιστικής δοκιμάζονται απέναντι στη «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση με την κάτοχο του EuroCup διεξάγεται σε ένα ιστορικό γήπεδο για τον Παναθηναϊκό. Στη νυν «Accor Arena» και πάλαι ποτέ «Palais de Bercy» οι «πράσινοι» πανηγύρισαν το 1996 την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα της ιστορίας τους.

Για την τρίτη σερί νίκη του

Το ζητούμενο στο παρόν είναι το 3/3 για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Η οποία με ξεσπάσματα έχει πάρει τις νίκες με Άλμπα (77-87) και Μπάγερν (94-79) εκμεταλλευόμενη τη διαφορά δυναμικότητας, που υφίσταται ασφαλώς και σε αυτή την αναμέτρηση. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια για να την αποφυγή στραβοπατήματος.

Η νεοφώτιστη Παρί του Τιάγκο Σπλίτερ διανύει τα πρώτα της μέτρα στην Euroleague, χωρίς να έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη. Δυσκόλεψε Ερυθρό Αστέρα (77-80) και Ολίμπια Μιλάνο (79-74) πριν «λυγίσει».

«Είναι η πρώτη χρονιά της Παρί στην Euroleague και μπορεί να έχουν χάσει τα δύο τους παιχνίδια αλλά έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες. Είναι επικίνδυνη ομάδα που παίζει γρήγορο μπάσκετ. Ο Σορτς είναι το κλειδί τους. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη» υπογράμμισε ο Αταμάν που είδε την ομάδα του να παίρνει δύσκολη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ (93-96) πριν το διπλό ταξίδι. Αρχικά στο Παρίσι και στη συνέχεια στη Μαδρίτη 48 ώρες μετά για το remake του περσινού τελικού με τη Ρεάλ που θα είναι μια πολύ πιο δύσκολη δοκιμασία.

Όσον αφορά τις απουσίες, εκτός παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ επιστρέφει ο Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Παρίσι, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

Ο Ναν ποζάρει με θέα τον Πύργο του Άιφελ και η Μπλεν εκφράζει την αγάπη της

Στο Παρίσι μαζί με τον Κέντρικ Ναν βρίσκεται η σύντροφός του Μπλεν. Η οποία τον φωτογράφισε με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Aktor, καθώς αντιμετωπίζει απόψε (21:30) την Παρί, για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Τον Κέντρικ Ναν συνόδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα και η σύντροφός του Μπλεν, η οποία τον έβγαλε φωτογραφία με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

Μάλιστα, πόσταρε την εν λόγω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας «σ’ αγαπώ».

Πήρε φόρα και δεν τον σταματάει κανείς

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ πήρε, λοιπόν, απόφαση να (ξανά)λειτουργήσει με τον τρόπο, που μόνο η οικογένειά του, ήξερε και ξέρει. Τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά. Και τα αγωνιστικά και τα έξω από αυτά. Από την 17η θέση της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός βρέθηκε την επόμενη χρονιά στην κορυφή της διοργάνωσης. Απίστευτο κι όμως Παναθηναϊκό.

Επίσης: μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το ΟΑΚΑ όχι μόνο πέρασε στα «πράσινα» χέρια για 49 χρόνια. Έγινε γήπεδο ΝΒΑ μέχρι που να πεις κύμινο. Το ευρώ κατρακύλησε σαν νεράκι από την τσέπη του μεγαλοϊδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Πλέον ισχύει και το «χαίρεται η Ελλάδα, που έχει τέτοιο γήπεδο ο επτάστερος».

Γήπεδο, που θα ήθελε κάθε ομάδα στην Ευρώπη να έχει. Γήπεδο θα έλεγε κανείς, που ντρέπεσαι να μπεις μέσα. Δεν ξεχνάει επίσης κανείς το κοσμοϊστορικό γεγονός του Καλλιμάρμαρου και τόσα άλλα. Που έγιναν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πράγματα, που δείχνουν πόσο γρήγορα και πόσο εντυπωσιακά κινήθηκε το «τριφύλλι».

Τα όνειρα δεν σταματούν και δεν μπορούν να σταματήσουν ποτέ. Την ίδια ώρα, που ο Παναθηναϊκός φρόντισε και φροντίζει και για το μπασκετικό του μέλλον. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι για το ελληνικό του μπασκετικό μέλλον.

Παρι – Παναθηναϊκός Live Streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr