Γιοβάνοβιτς: «Μαύρη μέρα...» - Οι δηλώσεις μετά το Αγγλία-Ελλάδα 1-2

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Αγγλίας.

Γιοβάνοβιτς: «Μαύρη μέρα...» - Οι δηλώσεις μετά το Αγγλία-Ελλάδα 1-2

Αναλυτικά:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ήταν δύσκολο για όλους μας. Ο Μπάλντοκ θα είναι στην σκέψη μας. Αυτό που έχει δημιουργηθεί στο τελευταίο 24ωρο λειτούργησε σαν έξτρα κίνητρο, ώστε η μνήμη αυτού του παιδιού να μείνει για πάντα ζωντανή. Είναι δύσκολο.

Αν μπαίνατε στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι, η ατμόσφαιρα ήταν υποτονική. Μια μαύρη μέρα με λίγο φως, που ίσως να κρατάμε την μνήμη του Μπάλντοκ ζωντανή.

Πρέπει να κάνεις καλό παιχνίδι για να κερδίσεις την Αγγλία. Ανταποκριθήκαμε στον μέγιστο βαθμό. Υποφέραμε. Κάναμε την Αγγλία να υποφέρει. Στο τέλος, αντικειμενικά, ήταν δίκαιη η νίκη μας. Το γκρουπ των παικτών μας είναι πολύ δεμένο. Ψάχνει τη διάκριση, που είναι βασικό ώστε να πετύχει πράγματα. Είναι μία νίκη που μας βάζει σε διαφορετικό δρόμο, με περισσότερες υποχρεώσεις και που μας ασκεί πίεση εν όψει των επόμενων ματς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr