Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν τουλάχιστον πέντε ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα

Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η τραγική είδηση του θανάτου του 31χρονου Τζορτζ Μπάλντογκ, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το βράδυ νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Συλλυπητήρια από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν ενδείξεις που να προειδοποιούν για την τραγωδία.

Το μόνο ανησυχητικό ήταν η απουσία επικοινωνίας μαζί του για αρκετές ώρες. Η σύζυγός του, που βρισκόταν στην Αγγλία με την κόρη τους, ανησύχησε και επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζε ο Μπάλντογκ, ζητώντας του να ελέγξει τι συμβαίνει. Ο ιδιοκτήτης πήγε στο σπίτι και βρήκε τον ποδοσφαιριστή νεκρό μέσα στην πισίνα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν γρήγορα στο σημείο μετά την κλήση, αλλά δυστυχώς ο θάνατός του είχε ήδη επέλθει και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Μπάλντογκ βρισκόταν για περίπου πέντε ώρες μέσα στην πισίνα, με τα ακριβή αίτια να αναμένονται από τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Η σορός του 31χρονου δεν φέρει σημάδια που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια. Όταν έφτασαν οι διασώστες, ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη ανασυρθεί από την πισίνα από αστυνομικούς που είχαν φτάσει προηγουμένως στο σημείο. Ο Μπάλντογκ φορούσε το μαγιό του, κάτι που υποδηλώνει ότι πιθανώς κολυμπούσε όταν σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr