Παναθηναϊκός: «Εξελίξεις με Βαγιαννίδη - Η στάση Αλαφούζου»

Ορισμένες σημαντικές υποθέσεις στον Παναθηναϊκό είχαν πάει προς τα πίσω λόγω των υποχρεώσεων που είχε η ομάδα και του γενικότερου κλίματος που υπήρχε.

Παναθηναϊκός: «Εξελίξεις με Βαγιαννίδη - Η στάση Αλαφούζου»

Ένα από τα ανοιχτά και παράλληλα «καυτά» θέματα που έχει ν’ αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός είναι κι αυτό του Γιώργου Βαγιαννίδη με το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε ότι η συνεργασία του Έλληνα μπακ με το σύλλογο ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι και από τον Γενάρη κι έπειτα ο ποδοσφαιριστής θα είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποιον σύλλογο θέλει, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο όλα αυτά είναι μακρινά σενάρια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εθνική ομάδα λόγω των υποχρεώσεών της.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μετά την πρόταση του Τριφυλλιού στην οποία η πλευρά του παίκτη δεν έδωσε καμία απάντηση στο σύλλογο, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επαναπροσέγγισης των δύο πλευρών και δεν αποκλείεται βασικό ρόλο σε όλο αυτό ν’ αναλάβει και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν κι αυτός που ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση του Βαγιαννίδη προκειμένου να επιστρέψει ο παίκτης από την Ίντερ στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρασίνων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr