Παναθηναϊκός - Μπάγερν 94-79: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον εντός έδρας αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου.

Παναθηναϊκός - Μπάγερν 94-79: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Το πιο όμορφο και σύγχρονο γήπεδο της Ευρώπης είναι ελληνικό. Οι νύχτες όλων των Παναθηναϊκών στο ΟΑΚΑ αποκτούν μια μοναδική ομορφιά. Το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τα όνειρα των εκατομμύρια φίλων της ομάδας έγιναν πραγματικότητα. Το ανακαινισμένο κλειστό στο Μαρούσι ξεπερνά κάθε φαντασία.

Η απόλυτη έδρα για τον Πρωταθλητή Ευρώπης εγκαινιάστηκε με επιβλητικό μπάσκετ και μια άνετη επικράτηση από τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν απέναντι στη μη αμελητέα Μπάγερν. Αν υπήρξε μια μικρή αμφιβολία για το αν θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής το Τριφύλλι στο νέο παρκέ, ο Ναν την «έσβησε», καθώς «πέταξε» πάνω από το glass floor. Εν συνεχεία, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.

Στα μεγάλα «κέρδη» της βραδιάς συγκαταλέγεται η εμφάνιση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Τελευταίο και σημαντικότερο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τίμησαν τον Τζορτζ Μπάλντοκ, όπως του άρμοζε. Θα ήταν μία όμορφη κίνηση να αποσυρθεί η φανέλα με τον αριθμό «32».

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (-): Αγωνίστηκε ελάχιστα στο παιχνίδι. Κέρδισε το χειροκρότημα από την εξέδρα. Έτρεξε στο νέο glass floor και έκανε δύο φάουλ.

Λορέντζο Μπράουν (7/10): Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έβγαλε αντίδραση στο φινάλε. Ο ίδιος είναι αυστηρός κριτής του εαυτού του. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με γεμάτη στατιστική (9 πόντους, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 ριμπάουντ, 3 λάθη).

Κώστας Σλούκας (4/10): Δεν ήταν ιδανική η δική του πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ. Δεν σκόραρε κάποιο καλάθι, μοίρασε 2 ασίστ για 2 λάθη.

Τσεντί Οσμάν (5/10): Ο Τούρκος έκανε δυναμική εκκίνηση στην αναμέτρηση, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ιωάννης Παπαπέτρου (6/10): Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έκανε εκπληκτικό παιχνίδι στην άμυνα, ενώ στην επίθεση σημείωσε 4 πόντους.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Ο Γκραντ ήταν… εγγύηση για το Τριφύλλι με 11 πόντους (3/4 δίποντα, 1/1 τρίποντα), μάζεψε 3 ριμπάουντ, έκλεψε 3 φορές και μοίρασε 2 ασίστ.

Κέντρικ Ναν (10/10): Τεράστιο παιχνίδι από τον Αμερικανό που ηγήθηκε στο σκοράρισμα για τους πράσινους για μεγάλο διάστημα του αγώνα, ενώ ήταν ο κορυφαίος assist-man (7). Σταμάτησε στους 17 πόντους.

Ματίας Λεσόρ (10/10): Αθέμιτος… ανταγωνισμός. Ο Λεσόρ πραγματικά, τα έχει κατακτήσει όλα και εξακολουθεί να κάνει «όργια» στο (γυάλινο) παρκέ. Με 9/11 δίποντα κυριάρχησε καθολικά κάτω από τη ρακέτα (6 ριμπάουντ).

Μάριους Γκριγκόνις (6/10): Ο Λιθουανός δεν είχε καλή απόδοση, αλλά έβγαλε την άμυνα του αγώνα με το σκορ στο 66-60.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (10/10): Αυτός ο Χουάντσο, σίγουρα δικαιολογεί τις απολαβές του. Ο Ισπανός έκανε την κορυφαία εμφάνιση από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ντίνος Μήτογλου (5/10): Σε ρηχά νερά ο Μήτογλου με 4 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 11:54.

Ομέρ Γιουρτσεβέν (7/10): Θετικός στο ντεμπούτο του ο Τούρκος σέντερ με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr