Μπάλντοκ: Σάλος στο Twitter με ρεπορτάζ στην εκπομπή του Λιάγκα (pics)

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί την απώλεια ενός αθλητή όπως ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ωστόσο ορισμένα άστοχα ρεπορτάζ δεν λείπουν από την ελληνική τηλεόραση.

Μπάλντοκ: Σάλος στο Twitter με ρεπορτάζ στην εκπομπή του Λιάγκα (pics)

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ απασχολεί τους πάντες από χθες, καθώς είναι από μόνη της τραγική και σίγουρα έχει προκαλέσει σοκ σε όλους.

Ωστόσο απ’ όλες τις αναφορές που γίνονται για το συγκεκριμένο θέμα, δε λείπουν και τα άστοχα ρεπορτάζ, όπως αυτό που έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Πρωινό» κι έχει προκαλέσει σάλο.

Για την ακρίβεια έγινε εκτενής αναφορά στη βίλα όπου βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ αναφέροντας πληροφορίες για το πόσα τετραγωνικά είναι, πότε κατασκευάστηκε, πόσα μπάνια διαθέτει κι αν έχει κουφώματα αλουμινίου.

Όπως καταλαβαίνετε τα σχόλια αυτά ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες στο twitter, οι οποίοι μίλησαν με σκληρά λόγια γι’ αυτή την ενέργεια.

Δείτε χαρακτηριστικά:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr