Βέργης: «Ο Θρύλος είναι πλέον και η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη»

Ο Βασίλης Βέργης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό την πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη ξεχνώντας τα επιτεύγματα του Παναθηναϊκού σε ανώτερες διοργανώσεις.

Βέργης: «Ο Θρύλος είναι πλέον και η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο SDNA:

«Ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά. Κι όπως κάθε τι καλό, όμορφο, σπουδαίο στη ζωή που έρχεται για ΠΡΩΤΗ φορά θα βρίσκεται ΑΙΩΝΙΑ στην κορυφή. Δεν θα κατεβάσει αυτή την πρωτιά κανείς, ποτέ, τίποτα. Το ΘΡΥΛΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ θα είναι παντοτινά στο Έβερεστ της μνήμης, της ζωής.

Ο Ολυμπιακός είναι Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΡΟΠΑΙΟ. Και… δέκα, που λέει ο λόγος, να ακολουθήσουν από εδώ και πέρα, κανένα δεν θα μπορέσει να αλλάξει αυτή την πρωτιά, αυτή την κορυφή.

Ο Θρύλος είναι πλέον ΚΑΙ η πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Κατέκτησε ΠΑΝΑΞΙΑ το Conference League ολοκληρώνοντας μια συγκλονιστική σεζόν στην Ευρώπη που όμοιά της δεν είχε ζήσει ποτέ στα 99 χρόνια ζωής του. Και πρόσφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέγιστη διαφήμιση στα πέρατα της γης.

Το βλέπαμε να έρχεται από την ώρα που το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ έβγαζαν διαρκώς δυνάμεις μέσα από την ψυχή τους. Κι εκείνοι της Φιορεντίνα έδειχναν να βυθίζονται σε εκείνη τη μαύρη τρύπα των τελικών τους.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr