Παναθηναϊκός: Ράντονιτς, όπως... Άντριους

Ουσιαστικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς κινείται στη λογική του Άντριου Άντριους.

Παναθηναϊκός: Ράντονιτς, όπως... Άντριους

Να πατάει πάνω στο συμβόλαιό του όπως και ο Αμερικανός γκαρντ που συνεχίζει να μην το λύνει ακόμη και τώρα που η διοίκηση της ΚΑΕ του έχει προσφέρει ότι είχε ζητήσει.

Πιο συγκεκριμένα, του έχει προτείνει τις απολαβές όλου του φετινού του συμβολαίου αλλά και το ποσό για να αποδεσμευτεί από αυτό της επόμενης χρονιάς μιας και το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας.

Ο Άντριους με τη στάση του ουσιαστικά πατάει πάνω στο συμβόλαιό του μη υπογράφοντας τη λύση του ώστε να ελευθερωθεί μία θέση ξένου από τους εφτά που είναι δηλωμένοι στον ΕΣΑΚΕ για το γεγονός ότι ο Ράντονιτς τον έχει βάλει όλο αυτό το τελευταίο διάστημα στον πάγο.

Την ίδια στάση έχει και ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Ουσιαστικά παραμένει στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού για να παραμένει παρά το γεγονός ότι έχει εισπράξει πως δεν είναι αποδεκτός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας αλλά και πως το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό για τον ίδιο.

Κάτι που φάνηκε στη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου όπου τη στιγμή που η ομάδα του χρειάστηκε 8’55” για να βρει το πρώτο της καλάθι δεν μπόρεσε όπως φάνηκε να κάτι το οτιδήποτε για να το αποτρέψει.

Να φρενάρει τον Ολυμπιακό με κάποια κίνηση από τον πάγκο ή να αφυπνίσει τους παίκτες του για να αντιδράσουνε.

Το γεγονός ότι η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με 17-0 τα λέει όλα καθώς αυτό το φαινόμενο συμβαίνει συνεχώς την φετινή χρονιά στους αγώνες των πρασίνων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr