Χρυσοχόος: «Φτιάξαμε ένα στολίδι για την Ελλάδα, ίσως και το καλύτερο γήπεδο της Ευρώπης» (vid)

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ.

Χρυσοχόος: «Φτιάξαμε ένα στολίδι για την Ελλάδα, ίσως και το καλύτερο γήπεδο της Ευρώπης» (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Magic Euroleague»:

Για τα συναισθήματά του: «Καταρχήν να σας καλωσορίσουμε στο νέο ΟΑΚΑ, πρώτη μέρα. Ένα παλιό γήπεδο που ανακαινίστηκε πλήρως. Δεν θα πω πως είμαι ο ιθύνων νους, αυτός είναι ο κύριος Γιαννακόπουλος, τα εύσημα πάνε σε αυτόν.

Εμείς με ένα πολύ ωραίο πλάνο καταφέραμε μέσα σε 75 μέρες περίπου να υλοποιήσουμε ένα έργο 15-16-17 εκατομμυρίων. Ακόμα μετράμε γιατί είχαμε ένα μπάτζετ υπήρξαν πολλά απρόοπτα.

Όμως είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί φτιάξαμε ένα στολίδι για την Ελλάδα, για την Ευρώπη, ίσως είναι και το καλύτερο της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Προχωράμε, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, κάθε φορά θα γίνεται καλύτερο.

Θα υπάρξουν κάποιες ψιλοαστοχίες γιατί είναι η πρώτη μέρα. Ο χώρος αναβαθμίστηκε τελείως, οπότε μέρα με την μέρα θα δείτε καλύτερο. Πάντως σήμερα θα δείτε κάτι καταπληκτικό»

Για το αν είναι τρελό πως ολοκληρώθηκε σε 75 μέρες: «Όποιον και να ρωτήσεις αυτό θα σου πει. Και ένα μικρό παιδί αν το ρωτήσεις αν θα μπορούσαν να δαπανηθούν 15-16 εκατομμύρια μέσα σε 70 μέρες μέσα σε κάτι που ανακαινίζεις κομμάτι κομμάτι, γιατί αν το χτίζαμε από την αρχή μπορεί να ήταν και λίγο πιο εύκολο, τώρα έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις.

Όπως και να έχει, ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει, είχα κάποιες φορές τα σφιξίματά μου μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η ΚΑΕ, αξίζει να πούμε ότι ήταν μία πολύ καλά ενορχηστρωμένη υπόθεση από τον κύριο Γιαννακόπουλο που δούλεψε η ΚΑΕ, η White Veile που καταλήξαμε εδώ, με πολλές συνεργάτες εννοείται».

Για το ποσοστό ετοιμότητας του ΟΑΚΑ: «Κατασκευαστικά είμαστε πολύ καλά. Έχουμε βελτιώσεις που κάνουμε και θα κάνουμε. Τα πλάνα υπάρχουν.

Μετά το πρώτο παιχνίδι θα υλοποιήσουμε και άλλα σχέδια, όπως το μουσείο, κάποια πράγματα στον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος έχει ήδη αλλάξει και καθαρίσει και φυτευτεί, μαζί με κάποιους εμπορικούς χώρους που τους αφήσαμε σε δεύτερη φάση, να υπάρχουν από τις 30 που είναι το επόμενο παιχνίδι της Euroleague και μετά να υπάρχουν».

Για τα αποδυτήρια: «Θα είναι έτοιμα τα Χριστούγεννα. Πρέπει να φύγουν για να δουλέψουμε σε κάποιο κενό της ομάδας. Με την αρχή του χρόνου θα μπει σε καινούργια αποδυτήρια NBA».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr