Παναθηναϊκός: Τα θετικά και τα αρνητικά της κλήρωσης - Πώς παίρνει κεφάλι από την αρχή!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Τα εντός έδρας παιχνίδια τις πρώτες έξι αγωνιστικές ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και το newspao.gr σας αναλύει τα συν και τα πλην της κλήρωσης της Τετάρτης για τα πλέι οφ της Superleague.

Αν και ψιλιασμένη, η ΑΕΚ είναι μία αντίπαλος που θα ήθελε ο Παναθηναϊκός για να κάνει πρεμιέρα στο «σπίτι» του στα πλέι οφ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε κακή φάση, δέχονται γκολ και επικίνδυνες (σχεδόν) σε κάθε παιχνίδι, ενώ από την πλευρά τους οι «πράσινοι» έχουν ψυχολογία απέναντι σε μια ομάδα που τη «δωροδόκησαν» προ δύο εβδομάδων με τρία γκολ.

Άλλο ένα θετικό είναι πως Ολυμπιακός και Άρης θα παίξουν από νωρίς στα πλέι οφ, οπότε, ο Παναθηναϊκός θα έχει καθαρή εικόνα της βαθμολογίας.

Ακόμα, ο ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική, ίσως, είναι αδιάφορος αν έχει κλειδώσει τη 2η θέση, όσο κάτι τέτοιο μπορεί να υφίσταται σε ένα ντέρμπι Αθήνας – Θεσσαλονίκης. Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΣ Γιάννινα (έχει κάκιστη παράδοση τα τελευταία χρόνια το Τριφύλλι). Αν έχει μείνει εκτός διεκδίκησης της 4ης θέσης, τότε, την προτελευταία αγωνιστική μπορεί να μην προσεγγίσει δυνατά το ματς.

Το αρνητικό, τώρα, είναι πως το τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού δεν είναι στη Λεωφόρο, αλλά στην Τούμπα. Οπότε, αν δεν έχει πάρει το εισιτήριο μέχρι την 9η αγωνιστική, όλα θα κριθούν μακριά από την έδρα του.

Για τον Παναθηναϊκό (όπως και για όλες τις ομάδες) θα έχει τη σημασία του, αν ο ΠΑΟΚ περάσει την Γάνδη για το UEFA Europa Conference League ή όχι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News