Η εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ δεν ήταν άσχημη

Αϊτόρ: «Δεν τα έχω παρατήσει ποτέ» (pic)

Η εκτέλεση του πέναλτι του Αϊτόρ στο Περιστέρι δεν ήταν κακή. Βασικά ήταν προτιμότερη από το πέναλτι που σούταρε εναντίον της ΑΕΚ και παραλίγο να αποκρούσει ο Τσιντώτας.

Σουτ χαμηλά και στο κέντρο της εστίας εμπεριέχουν τεράστιο ρίσκο. Απλά όταν θες να σουτάρεις ψηλά, ξέρεις μεν ότι στο “παράθυρο” κανείς πορτιέρο δεν μπορεί να αποκρούσει, μα πρέπει να έχεις…λιώσει στην προπόνηση αφού λίγα εκατοστά πιο πάνω να πάει το τόπι, αρκούν για να χτυπήσει στο δοκάρι.

Ο Ισπανός παραμένει ο νο1 εκτελεστής σου στα στημένα, είναι απολαυστικός στο ανοιχτό γήπεδο, ασύγκριτος στο μισό, με πόδι αλφάδι. Όταν αποδεχθείς το απρόοπτο που τον διακρίνει δεν γίνεται να μην τον λατρέψεις σαν οντότητα. Σαν παίκτη έτσι και αλλιώς… Νομίζουμε το πιο ατόφιο ταλέντο που γνώρισε η ομάδα τα τελευταία χρόνια στους πλάγιους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News