Σκέψεις για ενδεκάδα με Κουρμπέλη στη θέση Πέρεθ αντί Μαουρίσιο!

Σκέψεις για ενδεκάδα με Κουρμπέλη στη θέση Πέρεθ αντί Μαουρίσιο!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να αναδιαμορφώσει αξιοπρεπώς το κέντρο του Παναθηναϊκού ύστερα από την απόφαση να εκτίσει την ποινή των καρτών με τον Ατρόμητο ο Ρούμπεν.

Το «στοίχημα» του Σέρβου τεχνικού είναι να αποκομίσει άμεσα οφέλη από τον Δημήτρη Κουρμπέλη και να τον υπολογίζει κανονικά για 11άδα στα πλέι οφ. Ήδη ο αρχηγός του Τριφυλλιού πήρε χρόνο συμμετοχής σε ματς υψηλής έντασης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί εκείνος και βασικός μια ώρα.. αρχύτερα.

Ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει μετά από ένα μήνα τον Μαουρίσιο και θα τον καλέσει δεδομένα στην αποστολή για το παιχνίδι στο Περιστέρι. Ο Βραζιλιάνος τίθεται εν αμφιβόλω για το αν θα ξεκινήσει βασικός με τον Ατρόμητο με τον Κούρμπε να έχει ελαφρύ προβάδισμα.

Σε κάθε περίπτωση τα… φαβορί για τον Ατρόμητο είναι οι Αλεξανδρόπουλος και Γκατσίνοβιτς που είχαν εξαιρετική απόδοση στο ντέρμπι με τους κιτρινόμαυρους. Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό και για τη συμμετοχή ή μη του Βιγιαφάνιες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr