«Τελείωσε» τον Αργύρη Γιαννίκη ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ

Γιαννίκης: «Έχει σκαμπανεβάσματα ο Παναθηναϊκός, χτίζουμε μέταλλο ως ομάδα»

Μετά από την βαριά ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε να απομακρύνει τον Αργύρη Γιαννίκη από την τεχνική ηγεσία.

Ο Οφρυδόπουλος αναλαμβάνει μέχρι να βρει η ΑΕΚ τον προπονητή που θα την οδηγήσει και στη νέα σεζόν, οπότε είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει την ομάδα και στα 12 ματς που μένουν για το πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα ο Αργύρης Γιαννίκης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα αργά το μεσημέρι κι εκεί του ανακοινώθηκε η απόφαση για λύση της συνεργασίας. Έχει αποχωρήσει ήδη από τα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας στο Μαρούσι.





Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, τον ευχαριστεί για τους πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr