Γεωργιάδης: «Σε 36 μήνες έτοιμο το γήπεδο, κανένα θέμα με την έγκριση από την Ε.Ε»

Γεωργιάδης: «Σε 36 μήνες έτοιμο το γήπεδο, κανένα θέμα με την έγκριση από την Ε.Ε»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για το γήπεδο του Βοτανικού. Τι είπε για την έγκριση από την ΕΕ.

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna.gr:

«Το έργο έχει πολύ γερά θεμέλια σε όλα τα επίπεδα, για αυτό και εξ αρχής είχαμε όλοι δεδομένο ότι θα προχωρήσει και μάλιστα με πολύ γοργούς ρυθμούς. Το έργο σε 36 μήνες από την εκκίνηση του διαγωνισμού θα έχει ολοκληρωθεί. Ό,τι είχαμε δεσμευτεί το κάναμε πράξη.

Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και το έργο θα πάρει έγκριση. Έχουμε ήδη στείλει τον φάκελο με τις προμελέτες και αναμένεται η τυπική έγκριση διότι το έργο είναι θωρακισμένο, δεδομένου ότι έχουμε ακολουθήσει όλους τους κανόνες της Ε.Ε. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα τη λάβουμε.

Σε καμία περίπτωση διότι αυτή τη στιγμή δεν απαιτείται εκταμίευση. Αυτή θα απαιτηθεί όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός κι εμείς τότε θα έχουμε λάβει και την τελευταία τυπική έγκριση ώστε να ξεκινήσουν οι καταβολές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr