Χτίζει μομέντουμ και αισιοδοξεί - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Superleague: Οριακά πλέι οφ ο Παναθηναϊκός!

Να βάλει τέλος στην αρνητική παράδοση του Αγρινίου θέλει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσουν τον κακό τους δαίμωνα τα τελευταία χρόνο, Παναιτωλικό (19:30), σε αγώνα για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο Παναθηναϊκός έφυγε για τελευταία φορά νικητής από την έδρα του επικείμενου αντιπάλου του πριν από τέσσερα χρόνια. Έκτοτε αριθμεί δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, σερί που θέλει να σπάσει αξιοποιώντας το θετικό μομέντουμ που έχει.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβτις μεσοβδόμαδα έκανε… περίπατο απέναντι στον ουραγό Απόλλων Σμύρνης (3-0) σε εξ αναβολής μας. Με αυτό τον τρόπο έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες (δεν δέχτηκε γκολ σε καμία) και παράλληλα μείωσε την απόσταση από την ΑΕΚ στους τρεις βαθμούς. Οι Αγρινιώτες έβγαλαν αντίδραση στα τελευταία ματς (1-1-0), με τη νίκη επί της Λαμίας να τους δίνει τεράστια ανάσα για την παραμονή.

Αγωνιστικά, ο Γιοβάνοβιτς θα κάνει αλλαγές στην άμυνα, αφού ο Σένκεφελντ είναι τιμωρημένος και τη θέση του στην 11αδα θα πάρει ο Σάρλια. Επίσης ο Σέρβος προπονητής δεν υπολογίζει τους Μαουρίσιο, Πούγγουρα, Λούντκβιστ και Μακέντα που είναι τραυματίες.

Διαβάστε τα όσα είπε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου.

«Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη, βρίσκουμε ισορροπία, αλλά κάποιες φορές κάνουμε πράγματα χωρίς λόγο μέσα στο γήπεδο. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών. Αλλά πρέπει να έχουμε περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι μας. Τώρα μας περιμένει σαφώς πιο δύσκολο ματς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News