Και τώρα Final Four: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το Βερολίνο

Σερέλης: Οι δηλώσεις μετά τη δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ

O Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα ημιτελικά της Basket League και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο Final Four του Βερολίνου

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε την παράταση για να λυγίσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έκανε όμως το 2-0 και θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα ή τον Άρη (1-0) στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Πλέον το Final Four της EuroLeague πλησιάζει, με τους πράσινους να ξεκινούν αμέσως την προετοιμασία για το συναπάντημα με τη Φενέρμπαχτσε.

Οι πράσινοι θα έχουν τρεις ημέρες για ξεκούραση και δουλειά και το απόγευμα της Τετάρτης (22/5) θα ταξιδέψουν για το Βερολίνο.

Ο Παναθηναϊκός θα δουλέψει στο ΟΑΚΑ και από την Πέμπτη (23/5) θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του επί γερμανικού εδάφους.

Η συνέντευξη Τύπου του Final Four (προπονητής και ένας παίκτης από κάθε ομάδα) θα γίνει από τις 13:00 έως τις 14:30 της Πέμπτης (23/5), με τον Παναθηναϊκό να έχει media day στην UBER Arena από τις 18:50 έως τις 19:15 και αμέσως μετά προπόνηση.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε θα γίνει την Παρασκευή (24/5) στις 19:00.

Το Σάββατο (25/5) το πρόγραμμα θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των αγώνων των ελληνικών ομάδων.

Αν ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί στον τελικό, θα έχει αργά προπόνηση και στη συνέχεια media day από τις 21:15 έως τις 21:40, αν όμως ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε το πρόγραμμά του θα γίνει αρκετά νωρίτερα.

Ο μικρός τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 17:00 και ο τελικός στις 20:00.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News