Μάνεσης: «O Παναθηναϊκός κατέρρευσε» (vid)

Ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του Alpha, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μίλησε για την κρίσιμη τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μάνεσης: «O Παναθηναϊκός κατέρρευσε» (vid)

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε πως το Τριφύλλι κατέρρευσε.

Αναλυτικά:

«”Κλειδώνει” το πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλη αναστάτωση. Συγχαρητήρια εκ προοιμίου στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αυτή τη χρονική στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και παίζει την καλύτερη μπάλα.

Τις “κοιλιές” του τις έκανε ο ΠΑΟΚ, τις έκανε σε χρονικά διαστήματα, όπου απ’ ότι φαίνεται, έχει κάνει καλή δουλειά ο Λουτσέσκου, σε χρονικά διαστήματα που περνάνε ανώδυνα.

Τώρα πρέπει να είσαι φορμαρισμένος, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό ο οποίος κατέρρευσε. Τη φόρμα του την πέρασε σε μια άλλη περίοδο, στην κανονική διάρκεια. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα.

Μπράβο στον Ολυμπιακό, ο οποίος φορμαρίζεται, ετοιμάζεται για την Φιορεντίνα, έκανε κι αυτός την “κοιλιά” του, υπήρξαν στιγμές που δεν πήγαινε καλά, υπήρξαν φορές που αμφισβητήθηκε, υποτιμήθηκε και είναι μια ομάδα που πατάει πολύ καλά στα πόδια τώρα στο τελείωμα του πρωταθλήματος. Σήμερα “κλειδώνουν” όλα»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News