Παναθηναϊκός: Επιτέλους, έγινε και αυτό...

Παναθηναϊκός: Επιτέλους, έγινε και αυτό...

Γκολ πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα μετά από εκτέλεση στημένης φάσης με το Αϊτόρ να γράφει ακόμα μια ασίστ στο ενεργητικό του, σημαδεύοντας το κεφάλι του Φώτη Ιωαννίδη.

Ελπίζουμε ο Ισπανός να μην έχει τίποτα σοβαρό γιατί αυτή τη στιγμή μαζί με Παλάσιος και Βιγιαφάνιες αποτελούν τους κινητήριους μοχλούς του τριφυλλιού από το κέντρο και μπροστά.

Προ μηνών ο παίκτης…ξεμπρόστιασε τον Λάζλο Μπόλονι μιλώντας για τον περίεργο χαρακτήρα του Ρουμάνου που ποτέ δεν έπιασε την ψυχολογία των παικτών του, φροντίζοντας να δείξει από την αρχή ότι ήταν κόουτς-δικτάτορας.

Ο Αϊτόρ είχε παράπονα για την χρησιμοποίησή του και δεν ήταν ο μόνος.

Ο Ίβηρας σε μία κανονική ομάδα, με προπονητή που θα κοιτάξει να την αναδείξει , είναι εργαλείο σημαντικό. Ικανός στο 1vs1, δημιουργός, καλός εκτελεστής, με καλές κινήσεις ανάμεσα στις γραμμές και φαντασία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News