Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ιωνικό

Βαθμολογία: Τετράδα και πάλι ο Παναθηναϊκός

Μονόδρομο αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νίκαια για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Cosmote Sport 2).

Οι «πράσινοι» ψάχνουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, δίνοντας συνέχεια έπειτα από το 0-0 με πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την εξασφάλιση της πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η βαθμολογική πίεση είναι ασφυκτική για τον Ιωνικό, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη 12η θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια, καθώς βλέπει αρκετές ομάδες να τον απειλούν, στοχεύοντας στην τέταρτη θέση, όπου βρίσκεται τώρα το τριφύλλι.

Το παιχνίδι της Νεάπολης με το αποτέλεσμά του μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες για δύο ομάδες, οι οποίες «καίγονται» για βαθμούς.

Δείτε την ενδεκάδα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News