Οριστικό: Στο «νησί» το Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β'

Οριστικό: Στο «νησί» το Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β'

Αίσιο τέλος έχει κατά τα φαινόμενα η υπόθεση της αδειοδότησης του Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης για τη Μαύρη Θύελλα και και όλα δείχνουν πια πως ο αγώνας του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό Β’ θα λάβει χώρα οριστικά στο “Νησί”!

O Βασίλης Παναγιωτόπουλος με τον μηχανικό της Λίγκας Βασίλη Λαμπρόπουλο (δεξιά) και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, του Δήμου Μεσσήνης, Μπάμπη Μάκρη

Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι κλιμάκιο μηχανικών της Super League 2 και του Δήμου Μεσσήνης, αλλά και παρουσία ιδίου του Οικονομικού Διευθυντή της ΠΑΕ Καλαμάτα, πραγματοποίησε νέα επί τόπου αυτοψία στο Στάδιο.

Όλα (σχεδόν) βγήκαν “οκ” , εκτός από ένα χαρτί από την ηλεκτρολόγο υπηρεσία του Δήμου Μεσσήνης, το οποίο θα σταλεί πλέον αρμοδίως σήμερα στην Super League 2. Έδρα της Καλαμάτας η Μεσσήνη, μέχρι να… ετοιμαστεί βέβαια η Παραλία.

sportstonoto.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News