Παναθηναϊκός: Αλλαγή πολιτικής στις ανανεώσεις συμβολαίων

Παναθηναϊκός: Για αυτό υπογράφει νέο συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε συζητήσεις με τον Γιώργο Σιδερά για νέο τετραετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές ώστε να τον επιβραβεύσει για την εξαιρετική του παρουσία έως τώρα στην πρώτη ομάδα.

Ο Σιδεράς με την παρουσία του στην προετοιμασία και τα φιλικά του Παναθηναϊκού τα πήγε εξαιρετικά και ικανοποίησε στον απόλυτο βαθμό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε μια επιβράβευση της παρουσίας του αλλά και να του δείξουν πόσο τον πιστεύουν αλλά και να τον κρατήσουν για περισσότερα χρόνια στο τριφύλλι οι πράσινοι ξεκίνησαν ήδη τις κουβέντες για νέο συμβόλαιο, επέκταση για τέσσερα χρόνια, με αύξηση των αποδοχών του.

Σύμφωνα με τη Sportday, oι συζητήσεις για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Σιδερά δείχνουν την αλλαγή πολιτικής που έχει υπάρξει αναφορικά με τα συμβόλαια των νεαρών ποδοσφαιριστών. Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει και να δέσουν μικρότερους σε ηλικία παίκτες αλλά και να τους ανταμείψουν με καλύτερα συμβόλαια αν δουν πως υπάρχει προοπτική ώστε να μην τους χάσουν ως ελεύθερους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News