Πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού... τρίτο όνομα στα μπουζούκια! (pic)

Πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού... τρίτο όνομα στα μπουζούκια! (pic)

Από τα… γήπεδα στις πίστες! Ο γιος του Γιάννης Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος πήρε το ρίσκο σε νεαρή ηλικία και παράτησε την μπάλα και τον Παναθηναϊκό για να πιάσει τα μικρόφωνα!

Τον χειμώνα ο νεοφερμένος στις πίστες, τραγουδιστής θα συνεργαστεί σε κορυφαίο κέντρο διασκέδασης της Αθήνας μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Φουρέιρα και τον DJ Angelo. Μάλιστα, η πρεμιέρα του σχήματος είναι προγραμματισμένη για τα μέσα του Νοέμβρη.

Σε ηλικία 17 ετών, ο Γιώργος Κακοσαίος εμφανίστηκε σε μια προπόνηση του Παναθηναϊκού και μοίρασε γάντια και αθλητικά παπούτσια στους συμπαίκτες του, ενημερώνοντας τους πως σταματά το ποδόσφαιρο. Η καριέρα που ονειρευόταν αφορούσε το τραγούδι.

«Θυμάμαι τη μέρα που πήγα στην ομάδα. Πήγα με το σάκο, μου, τα γάντια μου και πολλά ποδοσφαιρικά παπούτσια και τα έδωσα στους συμπαίκτες μου. Λέω “παιδιά σταματάω το ποδόσφαιρο, ό,τι νούμερο φοράει ο καθένας πάρτε τα, διαλέξτε…”. Το λέω και στον προπονητή μου, με ρώτησε αν είμαι σίγουρος και του είπα “ναι”. Το συζητούσα με τον πατέρα και τη μάνα μου απ’ έξω απ’ έξω αλλά δεν το πίστευαν».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News